Rezultate surprinzătoare în Cupa Angliei. Liverpool va avea parte de o rejucare, Newcastle, trimisă acasă de o echipă de liga a treia

Rezultate surprinzătoare în Cupa Angliei. Liverpool va avea parte de o rejucare, Newcastle, trimisă acasă de o echipă de liga a treia

Rezultate cu adevărat surpriză au fost înregistrate sâmbătă în cadrul turului 3 din Cupa Angliei.

Acolo, Liverpool, fosta campioană a Angliei și a Europei, a fost încurcată pe teren propriu de Wolverhampton, scor 2-2, după un meci plin de gafe în defensiva lui Klopp, care confirmă forma slabă a cormoranilor. Va avea loc o rejucare așadar a acestei partide, pe terenul celor de la Wolves, fosta grupare a lui Ionel Ganea.

O altă surpriză a fost eliminarea celor de la Newcastle, locul 3 din Premier League, marea revelație a sezonului, de către cei de la Sheffield Wednesday, formație din al 3-lea eșalon, scor 2-1.

Tottenham a trecut la limită de Portsmouth și a avansat în optimi, scor 1-0, gol marcat de Harry Kane în minutul 50.

ADVERTISING

Nottingham Forest și Bournemouth sunt alte echipe din Premier League care au fost eliminate de către formații din ligi inferioare. Notthingham a fost eliminată clar de Blackpool, scor 1-4, iar Bourne a pierdut acasă cu Burnley, lidera din divizia secundă, scor 2-4.

Duminică va avea loc un duel mut așteptat, cel dintre Manchester City și Chelsea, duel care se repetă după cel de joi din Premier League, meci câștigat de cetățeni cu 1-0.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!