Tim Henman se înclină în față Simonei Halep după eliminarea de la Roland Garros: "Atât de onest ce a făcut"

Tim Henman se înclină în față Simonei Halep după eliminarea de la Roland Garros: "Atât de onest ce a făcut"

Fostul mare tenismen britanic Tim Henman a lăudat-o pe Simona Halep pentru atitudinea avută după eliminarea de la Roland Garros.

Henman s-a arătat încântat de faptul că Simona a avut curajul să vorbească despre atacul de panică suferit în timpul partidei cu Zheng.

"Din nou, cred că este atât de curajos și atât de onest din partea Simonei să vină și să vorbească despre ce i s-a întâmplat, pentru că simt că asta poate avea un impact pozitiv asupra altora, că dacă se luptă cu o problemă de sănătate mintală, să aibă curajul să vorbească despre asta și să meargă să ceară ajutor. Simona este aici de mulți ani, a câștigat titluri mari, așa că asta arată că i se poate întâmpla oricui. Mi s-a părut uimitor, cu adevărat elegant, după o înfrângere foarte dificilă, în circumstanțe dificile, să iasă și să vorbească despre asta", a spus Henman la Eurosport.

ADVERTISING

Sportiva noastră a mărturisit că a suferit un atac de panică în timpul meciului, motiv pentru care nu a mai putut juca.

"A fost doar un meci de tenis, trebuie să trec peste. M-am antrenat bine, am început bine, dar m-am panicat, nu știu de ce s-a intamplat, nu a existat un motiv pentru care să am acest atac, nu am astfel de atacuri de obicei, dar s-a întamplat acum. Se poate să fie pus prea multă presiune pe mine și de-aceea să se fi întâmplat.

O să fie bine, o să muncesc în continuare și o să vedem ce o să se întample. Nu a fost despre tenis, poate presiunea celor 2 ani grei pentru toată lumea, accidentările de anul trecut, au fost multe momente grele și poate creierul a intrat în panică. Cred că mâine o să fiu mai puternica decât azi, nu sunt speriată. Joc foarte bine la antrenamente și probabil că am pus o presiune prea mare, o săîncerc să o gestionez mai bine.", a spus Simona, conform Eurosport.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost eliminată în turul 2 de la Roland Garros de chinezoaica Qinwen Zheng, aflată pe locul 74 WTA.

Sportiva noastră a pierdut în trei seturi, scor 6-2, 2-6, 1-6, după un meci ce a durat aproximativ două ore.

Simona ratează astfel o șansă importantă și va avea o pauză de câteva săptămâni înaintea sezonului pe iarbă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!