Mats Wilander, fascinat de mișcarea strălucită făcută de Simona Halep după Roland Garros: Ce a remarcat fostul tenismen

Mats Wilander, fascinat de mișcarea strălucită făcută de Simona Halep după Roland Garros: Ce a remarcat fostul tenismen

Fostul mare tenismen Mats Wilander s-a arătat impresionat de „mișcarea de PR” făcută de Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros.

Wilander a afirmat că Simona a făcut o „mișcare strălucită de PR” în momentul în care a vorbit despre atacul de panică pe care l-a trăit în timpul meciului cu Zheng.

"Au fost momente înfricoșătoare pentru ea. Nu știi ce se întâmplă. A fost o mișcare bună din partea ei să iasă și să explice ce s-a întâmplat: Sunt zâmbitoare și sunt pregătită să continui. Deci, aceasta este o mișcare strălucită de PR, de asemenea, pentru a le arăta adversarilor ei că este ceva ce nu a mai experimentat până acum", a spus Wilander la Eurosport.

ADVERTISING

Sportiva noastră a mărturisit că a suferit un atac de panică în timpul meciului, motiv pentru care nu a mai putut juca.

"A fost doar un meci de tenis, trebuie să trec peste. M-am antrenat bine, am început bine, dar m-am panicat, nu știu de ce s-a intamplat, nu a existat un motiv pentru care să am acest atac, nu am astfel de atacuri de obicei, dar s-a întamplat acum. Se poate să fie pus prea multă presiune pe mine și de-aceea să se fi întâmplat.

O să fie bine, o să muncesc în continuare și o să vedem ce o să se întample. Nu a fost despre tenis, poate presiunea celor 2 ani grei pentru toată lumea, accidentările de anul trecut, au fost multe momente grele și poate creierul a intrat în panică. Cred că mâine o să fiu mai puternica decât azi, nu sunt speriată. Joc foarte bine la antrenamente și probabil că am pus o presiune prea mare, o săîncerc să o gestionez mai bine.", a spus Simona, conform Eurosport.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost eliminată în turul 2 de la Roland Garros de chinezoaica Qinwen Zheng, aflată pe locul 74 WTA.

Sportiva noastră a pierdut în trei seturi, scor 6-2, 2-6, 1-6, după un meci ce a durat aproximativ două ore.

Simona ratează astfel o șansă importantă și va avea o pauză de câteva săptămâni înaintea sezonului pe iarbă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!