Mesajul emoționant al Simonei Halep după eliminarea de la Roland Garros: "Mi-am anunțat apropiații că am terminat-o cu tenisul"

Mesajul emoționant al Simonei Halep după eliminarea de la Roland Garros: "Mi-am anunțat apropiații că am terminat-o cu tenisul"

Simona Halep a dezvăluit, printr-un mesaj publicat pe Instagram, că a fost la un pas să renunțe la tenis după eliminarea suferită în primul tur al turneului de anul acesta de la Doha.

Ea chiar și-a anunțat persoanele apropiate că „a terminat-o cu tenisul”, dar între timp a regăsit dorința de a continua.

Acum, după eliminarea de la Roland Garros, Simona se declară pregătită să lupte pentru a reveni în top.

"Scriu aceste cuvinte pentru că îmi vine să le împărtășesc cu cei cărora le pasă. Ca întotdeauna, simt un sprijin atât de mare din partea fanilor mei și aș dori să vă mulțumesc tuturor.

ADVERTISING

În general, nu sunt o persoană dramatică și sper să nu par astfel scriind aceste cuvinte acum.

Ultimele 18 luni au fost foarte dure, emoționale și fizice.

După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către oamenii foarte apropiați a fost că nu mai pot, că am terminat cu tenisul. Dar cumva am început să simt din nou dragostea pentru tenis și am decis să muncesc din greu și să fac schimbări semnificative.

Sunt foarte mândră de mine pentru tot ce am făcut în ultima vreme. Am făcut asta doar cu ajutorul lui Patrick și vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine.

ADVERTISING

Rezultatele sunt grele, desigur, deoarece așteptările sunt mari. Sunt fostă câștigătoare de Grand Slam, sunt un fost număr 1 și lumea se așteaptă să câștig. Dar nimic nu ar trebui luat de la sine înțeles. Pentru a putea atinge din nou cel mai înalt munte din tenis, am nevoie de timp și multă muncă grea. Nu este personalitatea mea să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi gata să încep din nou.

Apropo, acum știu cum este să ai un atac de panică; nu este ușor de manevrat, dar am trecut peste asta acum și zâmbesc deja", a scris Simona pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISING

Simona Halep a fost eliminată în turul doi al Openului Franței, fiind învinsă în trei seturi de Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!