Presa internațională, despre eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros: "Românca a fost umilită"

Presa internațională, despre eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros: "Românca a fost umilită"

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa internațională după eliminarea suferită de Simona Halep în turul 2 de la Roland Garros.

Iată ce a scris presa internațională:

The Guardian: "Halep a părut că nu s-a simțit prea bine pe teren. A fost o victorie uriașă pentru Zheng, care a făcut un joc grozav și a obținut o victorie fantastică. Un alt nume mare părăsește turneul".

Eurosport UK: "Simona Halep se prăbușește în trei seturi în fața chinezoaicei tinere Qinwen Zheng. Simona a început să lucreze cu fostul antrenor al Serenei Williams, dar relația lor este încă la început în momentul în care ea s-a prăbușit în fața tinerei de 19 ani. Orice schimbare are nevoie de timp pentru a vedea efectele, însă Halep a fost umilită în trei seturi joi".

ADVERTISING

Punto de Break: "Zheng a fost ca un zid înalt pentru Simona Halep și a obținut prima mare victorie a carierei. Simona este încă o favorită eliminată devreme la Paris".

L'Equipe: "Românca nu a fost în stare să-i dea replica chinezoaicei, care și-a ridicat nivelul de joc de la mijlocul setului secund. Drept dovadă, Simona a comis nu mai puțin de 25 de erori neforțate în ultimele două seturi. În schimb, Zheng și-a păstrat nervii tari și a convertit mingile de break avute".

Amintim că Simona Halep a fost eliminată în turul 2 de la Roland Garros de chinezoaica Qinwen Zheng, aflată pe locul 74 WTA.

ADVERTISING

Sportiva noastră a pierdut în trei seturi, scor 6-2, 2-6, 1-6, după un meci ce a durat aproximativ două ore.

Simona ratează astfel o șansă importantă și va avea o pauză de câteva săptămâni înaintea sezonului pe iarbă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!