Tenismena care a sfidat pandemia - ce a făcut în fiecare zi de pauză

Tenismena care a sfidat pandemia - ce a făcut în fiecare zi de pauză

În timp ce multe tenismene au fost afectate de întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, a existat și o jucătoare care s-a bucurat din plin de această perioadă.

Aliaksandra Sasnovich (50 WTA) a petrecut ultimele luni în Belarus, țară în care pandemia de coronavirus nu a fost luată în serios.

Președintele Alexander Lukashenko le-a cerut oamenilor să bea vodkă și să facă saună, iar viața și-a urmat cursul normal.

În schimb, tenismenala Aliaksandra Sasnovich spune că s-a bucurat din plin de această viață normală, fară restricții, în care a putut să meargă la restaurant zilnic și în cafenele.

ADVERTISING

"Îmi doream această pauză de doi ani. Aveam nevoie ca timp de două-trei luni să trăiesc o viață normală. Am trăit la maxim această perioadă! Pentru unii a fost o problemă că n-au jucat tenis, dar eu am fost foarte fericită.

M-am bucurat de fiecare zi. Mă trezeam la 7 dimineața, cunoșteam oameni noi, mâncam bine, mâncam și deserturi. Am mâncat Nutella în fiecare zi. Cumpăram în fiecare săptămână câte un borcan de 750 de grame. Le spuneam oamenilor să nu se atingă de ea", a afirmat Sasnovich într-o conferință de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Belarus a fost singura țară din Europa în care s-au organizat inclusiv turnee demonstrative de tenis în lunile martie și aprilie.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga! Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇