Tenismena care a acuzat-o pe Simona Halep că se dă accidentată face noi declarații controversate: A spus despre o rivală că se preface

Tenismena care a acuzat-o pe Simona Halep că se dă accidentată face noi declarații controversate: A spus despre o rivală că se preface

Kiki Bertens a fost acuzată că se preface după ce a ieșit de pe teren în scaun cu rotile, la finalul confruntării cu italianca Sara Errani.

Jucătoarea din Olanda a cerut intervenția medicului de mai multe ori pe durata partidei, pe care a câștigat-o cu 7-6 (5), 3-6, 9-7.

La finalul meciului, Errani a acuzat-o însă pe Bertens că s-a prefăcut și că "și-a bătut joc", deși ea a părăsit terenul în scaun cu rotile.

"Nu-mi place când cineva își bate joc de mine! A jucat incredibil, dar nu îmi place situația. O oră a fost accidentată și apoi a alergat ca niciodată! Nu îmi place asta! A ieșit de pe teren în scaun cu rotile și acum în vestiar este în stare perfectă, s-a dus direct la restaurant. Nu-mi plac lucrurile astea, îmi pare rău!", a afirmat Errani la conferința de presă.

ADVERTISING

În schimb, Bertens a negat acuzațiile lansate de Errani.

"Poate să spună ce vrea, dar poate că ar trebui să merg să iau lecții de actorie și să urmez o carieră. Nu știu la ce se gândește, dar nu m-am simțit deloc bine pe teren să fiu sinceră", a comentat Bertens.

Sara Errani a acuzat-o pe Simona Halep că mimează accidentări

Nu este însă primul scandal de acest gen în care Sara Errani este implicată. În 2016, ea a avut mai multe declarații dure la adresa Simonei Halep. Ea spunea că Simona mimează accidentări doar de dragul de a se retrage de la anumite turnee.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"WTA ar trebui să găsească o cale să rezolve asta. Trebuie să avem mai mult respect față de turnee. Se poate întâmpla să te doară un picior, da. Dar se întâmplă de prea multe ori! Tot timpul! WTA trebuie să intervină", a spus Errani.

Apoi, după o altă retragere a Simonei Halep, Errani a răbufnit pe Twitter: "Cate tablouri are de gând să mai strice?", a comentat italianca.

În decursul carierei, Sara Errani a fost suspendată pentru dopaj, iar acum se afla pe locul 150 WTA.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!