Tătărușanu, lăudat de presa italiană după un meci bun făcut în poarta lui Milan: „Am pus mult suflet!”

Tătărușanu, lăudat de presa italiană după un meci bun făcut în poarta lui Milan: „Am pus mult suflet!”

Portarul român Ciprian Tătărușanu a făcut o partidă foarte bună în tricoul celor de la AC Milan, victorioși sâmbătă seara în deplasarea de la Monza.

A fost a doua victorie consecutivă pentru campioana Italiei cu același scor, 1-0, iar Tătărușanu a făcut din nou un meci foarte bun, fiind lăudat și de presa peninsulară.

„Meciul a fost mai dificil în repriza a doua, dar am pus mult suflet și am obținut o victorie foarte importantă. Am în față o apărare mai compactă și s-a văzut în ultimele meciuri”, a declarat fostul portar stelist pentru milannews.it.

ADVERTISING

Junior Messias a marcat unicul gol al meciului în minutul 31. Milan este acum pe 3 în Serie A, sub Napoli și rivala Inter.

Tătărușanu a primit nota 6,5 din partea publicației Tuttomercatoweb, a doua notă din lotul lui Milan, după Messias: „În prima repriză a suferit. A intervenit bine la șuturile trimise de Monza în primele 100 de secunde. În repriza a doua are mai mult de lucru, dar pe ansamblu se descurcă fără probleme, chiar și cu puțin noroc la bara lui Ciurria”.

În acest sezon, Super Tătă se poate lăuda cu 23 de apariții în tricoul lui Milan, profitând de accidentarea lui Maignan.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!