Suspendare drastică pentru Mihai Pintilii

Suspendare drastică pentru Mihai Pintilii

Fostul internaţional Mihai Pintilii, antrenor secund al echipei FCSB, a fost sancţionat cu o suspendare de o lună şi amendat cu 720 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în şedinţa sa de miercuri, după ce a fost eliminat de pe banca tehnică la meciul cu Gaz Metan Mediaş (1-0).

Fotbalistul francez Nasser Chamed (Gaz Metan Mediaş) a primit o suspendare de trei etape şi va trebui să achite o penalitate sportivă de 5.000 de lei, după cartonaşul roşu primit în meciul cu Universitatea Craiova (0-2), când l-a bruscat fără minge pe Juan Camara.

ADVERTISING

Mijlocaşul bulgar Anton Ivanov (FC Voluntari) a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei în urma eliminării sale la meciul cu Dinamo (1-1). Ivanov a avut atunci o altercaţie cu Steliano Filip, primind cartonaşul roşu în min. 60.

Jucătorul Daniel Isac (UTA), care a primit al doilea cartonaş galben în min. 43 al partidei cu FCSB (0-1), s-a ales cu o etapă de suspendare şi cu o amendă de 740 de lei.

Clubul FC Voluntari a fost sancţionat, pentru faptul că nu a pus în executarea o hotărâre a Comisiei Naţionale de Soluţii şi Litigii, cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei şi are termen de graţie de cinci zile pentru a efectua plata datoriilor către atacantul Alexandru Tudorie (transferat între timp la Universitatea Craiova).

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇