Suporterii celor de la CSA Steaua își pot lua adio de la promovare: ”Lucrurile s-au închis!”

Suporterii celor de la CSA Steaua își pot lua adio de la promovare: ”Lucrurile s-au închis!”

Suporterii echipei de fotbal CSA Steaua, din liga secundă a României, au mari motive să fie nemulțumiți.

Echipa lor nu a primit drept de promovare, pentru al doilea an consecutiv, așa că va fi încă un an pierdut pentru gruparea militară, în încercarea de a reveni în primul eșalon. Este o veste proastă dată chiar de un oficial CSA, fostul jucător Iulian Miu, cel care spune clar și răspicat că șansele ca roș-albaștrii să obțină drept de promovare în actualul sezon sunt aproape inexistente.

„Ce se întâmplă acum? S-a făcut un grup de lucru. Nici eu nu știu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de față (n.r.: vorbim de șansele de promovare pentru actualul sezon). Există doar șansa să se schimbe legea sportului sau regulile manualului de licențiere.

ADVERTISING

Helmuth Duckadam, despre situația de la Steaua: "A fost o răzbunare, pe mine nu mă reprezintă această echipă"

Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face și pe la TAS. N-a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului. Multă lume se aștepta la acest lucru (n.r.: ca echipa să aibă drept de promovare), fanii au fost dezamăgiți și au apărut aceste proteste”, declara Miu vizibil afectat la televiziunea OrangeSport.

Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii II sezonul trecut, a terminat chiar pe 4 și putea da baraj de promovare în prima ligă, însă nu avea acest drept din punct de vedere administrativ.

ADVERTISING

Trebuie spus că echipa sponsorizată de Ministerul Apărării Naționale beneficiază de un buget record, de peste 2 milioane de euro, pentru liga secundă.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!