Rapid transferă o ”perlă” de la CSA Steaua și pune pe jar suporterii ”militarilor”

Rapid transferă o ”perlă” de la CSA Steaua și pune pe jar suporterii ”militarilor”

Rapid București a făcut un transfer interesant și a ”furat” un jucător de mare perspectivă rivalilor de la CSA Steaua.

E vorba de transferul tânărului portar de 16 ani Codruț Sandu, un transfer care a inflamat cu adevărat spiritele suporterilor din Ghencea.

Sandu era considerat un portar de mare talent și ar fi urmat să fie promovat de antrenorul Daniel Oprița pentru prima echipă în viitorul sezon de liga secundă.

După auzul veștii acestui transfer la marea rivală din Giulești, suporterii de la AS47 ai Stelei au lansat un comunicat dur de presă către oficialii și conducătorii lor: „Codruț Sandu, internaționalul de tineret U17, va juca la Rapid. Nu este treaba noastră să ne bagăm peste deciziile tehnice ale echipei de fotbal, dar atunci când joci în ultimii ani cu portar under şi ai în propia curte unul convocat la loturile de tineret nu ai cum să îl pierzi. Plus că nu este primul caz al secției de fotbal din ultimii ani!

Acesta este tipul de management din cauza căruia clubul Steaua i-a pierdut şi pe Popovici şi pe mulți alți sportivi. Probabil că va tot pierde tineri valoroși dacă ceva nu se va schimba! Tot se schimbă comandanți, dar managerii de secții nu sunt niciodată trași la răspundere. Războiul Stelei trebuie dus pe toate fronturile: al înaltei performanțe continue, cu rivalii tradiționali și cu clubul parvenit. Să nu ne mințim, toată această imagine neagră din jurul clubului pe care o tot vedem în presă se datorează şi managementului clubului”, au punctat mânioși suporterii roș-albaștrii.

ADVERTISING

Codruț Sandu are 1,91 metri la 16 ani și, culmea, ajunsese la Steaua chiar de la o altă rivală, Dinamo.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!