Mihai Stoica o atacă pe CSA Steaua după performanța lui David Popovici | Motivul pentru care înotătorul a ales să plece la Dinamo

Mihai Stoica o atacă pe CSA Steaua după performanța lui David Popovici | Motivul pentru care înotătorul a ales să plece la Dinamo

Mihai Stoica critică CSA Steaua pentru că „l-a pierdut” pe David Popovici.

Înotătorul în vărstă de doar 17 ani a fost legitimat la CSA Steaua până anul trecut.

"La sporturile de echipă te mai poţi antrena aşa… Poţi să o mai dai că nu te-ai simţtit bine, aici trebuie să tre antrenezi, nu poţi să te antrenezi prost. Eu zic că aşa cum spunem că ne bucurăm că suntem contemporani cu Messi, cu Ronaldo, să spunem că suntem bucuroşi că suntem contemporani cu David Popovici", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Acestui sportiv, cei de la CSA Steaua, care plătesc cu milioane din buget sportivi anonimi… Nu au vrut să-l ţină pe acest fenomen şi a ajuns la Dinamo", a adăugat oficialul "roș-albaștrilor".

În luna septembrie a anului trecut, CS Popovici a plecat de la Steaua la Dinamo, care i-a făcut o ofertă financiară mai bună.

Luni seara, 20 iunie 2022, David Popovici a devenit campion mondial, cucerind medalia de aur în proba de 200 m liber.

La doar 17 ani, sportivul pregătit de Adrian Rădulescu a înotat fantastic și a acoperit cele patru lungimi de bazin, din Duna Arena, cu timpul de 1:43.21 min (nou record mondial de juniori), depășindu-i pe Sunwoo Hwang (Coreea de Sud) – 1:44.47 și Tom Dean (Marea Britanie) – 1:44.98.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇