Superliga: Universitatea Craiova câștigă la Galați într-un peisaj hibernal, cu un Mitriță strălucitor

Superliga: Universitatea Craiova câștigă la Galați într-un peisaj hibernal, cu un Mitriță strălucitor

Universitatea Craiova a dispus în deplasare de Oțelul Galați, scor 3-1, în prima partidă a zilei de duminică din Liga 1, meci disputat cu greu, după ce o cantitate consistentă de zăpadă a fost eliberată de pe gazonul de pe malurile Dunării.

Inițial, soarta partidei a stat în cumpănă, având în vedere că județul Galați se află în plin cod roșu de viscol și ninsori abundente. Startul jocului a fost în aceeași cheie amânat cu o oră, dar din fericire pentru fotbal s-a putut juca.

Iar Craiova, de fapt Mitriță a strălucit, marcând un hattrick superb în minutele 53, 80 și 83. La pauză, Oțelul a condus cu 1-0 după penaltiul controversat, acordat poate prea ușor, transformat de Pop, iar golul de 1-1 a fost validat de VAR deși pe reluări se poate urmări o poziție clară afară din joc...

GOOL Craiova. Oltenii egalează la Galaţi într-un decor de iarnă

Cu un Mitriță ieșit la rampă la timp, Craiova urcă pe 4 în Superligă, cu două victorii din două posibile la debutul antrenorului bulgar Petev. Oțelul este pe 9 și bifează abia a treia înfrângere din acest sezon.

ADVERTISING

Echipele de start:

Oţelul Galaţi: Dur Bozoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, M. Silva - Jardan, Zivulic, S. Teles - Maciel, Al. Pop, Bodişteanu.

Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, R. Silva, Bancu - A. Creţu, Mateiu - Danciu, Ivan, Mitriţă - Koljic.

Arbitru: Horațiu Feșnic.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!