O partidă din Superligă ar putea fi amânată din cauza condițiilor meteo vitrege UPDATE

O partidă din Superligă ar putea fi amânată din cauza condițiilor meteo vitrege <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un meci din runda curentă a Superligii, din etapa cu numărul 17 a stagiunii competitiionale 2023/2024 ar putea să nu se mai dispute azi, din cauza condițiilor meteo imposibile.

România e în acest moment în plin cod roșu de viscol și ninsori pentru șase județe, iar unul dintre acestea este Galațiul. La Galați ar trebui să se dispute azi jocul dintre Oțelul din localitate și Universitatea Craiova, de la ora 17.30.

Anunțul făcut de echipa gazdă pe pagina oficială de Facebook spune că de ore bune viscolește puternic la Galați, iar prognoza meteo continuă să fie nefavorabilă pentru disputarea meciului: „Ținând cont de situația cauzată deja de viscol, dar și de prognoza meteo nefavorabilă desfășurării în deplină siguranță a meciului SC Oțelul Galați – Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Oțelul, oficialii au decis să monitorizeze evoluția vremii și să aștepte încetarea viscolului.

ADVERTISING

Prioritatea principală este siguranța tuturor participanților la eveniment, jucători, oficiali și suporteri. Astfel, în funcție de condițiile meteorologice și de evaluarea riscurilor asociate, va fi luată o decizie finală cu privire la disputarea partidei. Menționăm că instalația de încălzire a suprafeței de joc a fost pornită încă de ieri și vom interveni când condițiile meteo ne vor permite.

În acest sens, vom menține permanent contactul cu suporterii prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale clubului”, se arată în comunicatul celor de la Oțelul Galați.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De altfel, în imaginea postată de Oțelul pe Facebook apare și stadionul cu un gazon acoperit complet de zăpadă, impracticabil în acest moment pentru sportul cu balonul rotund.

UPDATE: Partida se va juca la ora stabilită, conform programului iniţial. Anunțul a fost făcut de olteni, pe contul lor de Facebook, aceștia anunțând că: ”În urma discuțiilor avute cu deținătorul drepturilor TV, LPF și oficialii SC Oțelul Galați, meciul de astăzi se va disputa! Luptă, Știința! Suprafața de joc a Arenei “Oțelul” este deja deszăpezită pe jumătate”.

ADVERTISING

UPDATE: Meciul se joacă în cele din urmă, dar începe totuși cu o oră mai târziu decât era programat inițial. Echipe vor intra pe gazon la 18:30.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!