Primele măsuri dure anunțate la Farul Constanța după umilința cu Voluntari

Primele măsuri dure anunțate la Farul Constanța după umilința cu Voluntari

Farul Constanța a fost învinsă sever de FC Voluntari, scor 2-4, în runda curentă de Superliga, iar conducerea dobrogeană anunță deja pedepse aspre.

Campioana en-titre din Liga 1 nu se regăsește nici în debutul returului, iar Gică Popescu, președintele campioanei, a transmis că e nevoie de o ședință la club.

Fostul mare fundaș al Barcelonei a găsit și mai multe scuze pentru acest rezultat, printre altele și oboseala jucătorilor veniți de la loturile naționale: „Ar trebui să ne liniștim și să vedem ce anume s-a întâmplat. Eu cred că am început foarte bine acest joc, până la primul lor contraatac. Apoi a urmat o nouă greșeală, încă o minge pierdută... Voluntari a avut 3 contraatacuri și ne-a marcat 3 goluri în prima repriză. Lucrurile pe care le făceam înainte foarte bine acum nu mai putem să le facem. Traversăm un moment dificil, dar cu același lot ca anul trecut vom reveni și ne vom îndeplini obiectivul, accederea în play-off.

ADVERTISING

Prezența lui Gică era un plus, din păcate nu îl vom avea nici la Iași. Sperăm ca acolo să facem un rezultat bun. Va trebui să vorbim cu jucătorii. Sunt conștient că suferă la fel de mult ca noi. E aproape același lot ca anul trecut, când am ieșit campioni. Sunt momente pe care trebuie să le gestionăm. Ei trebuie să tragă căruța din această perioadă dificilă”, a spus Popescu în fața presei prezente la ieșirea din stadionul din Ilfov.

Farul e pe 7 în clasament, în afara play-off-ului, cu 22 de puncte acumulate în 17 etape.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!