Superliga: Sepsi o întoarce frumos pe CFR Cluj, care e în plină serie neagră de rezultate

Superliga: Sepsi o întoarce frumos pe CFR Cluj, care e în plină serie neagră de rezultate

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a impus în meciul de duminică seara din Superliga, scor 2-1 cu cei de la CFR Cluj, fosta campioană a României, intrată serios în vrie în ultima perioadă.

Gazdele au întors de la 0-1, după golul marcat de grecul Tachtsidis, marcând două goluri în ultimele 20 de minute, prin Kallaku și Damașcan, ultimul în minutul 85.

Deși la pauză, lucrurile păreau clare, CFR Cluj având și un gol anulat după o intervenție VAR, deci putea fi chiar 2-0, Sepsi a jucat mai avântat, mai ofensiv în a doua jumătate a partidei. Și echipa mai curajoasă a câștigat, cumva pe merit, Damașcan marcând un gol frumos la colțul lung, după o depășire ca în curtea școlii în fața unui Deac la care se vede că anii trec...

GOOL SUPEERB marcat de Sepsi. CFR e egalată cu o execuţie frumoasă

CFR ajunge la 8 meciuri la rând fără victorie, o serie cu adevărat neagră, iar Sepsi, cu germanul Storck pe bancă, are acum trei victorii consecutive, ajungând pe 5, loc de play-off, cu 29 de puncte.

ADVERTISING

Oamenii din Gruia rămân la 8 puncte în spatele liderei FCSB, iar la iarnă cel mai probabil patronul Neluțu Varga va face curățenie, începând poate chiar cu antrenorul Andrea Mandorlini. Statistic vorbind, e prima victorie a lui Sepsi pe teren propriu cu CFR Cluj.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Kecskes, Ninaj, Ciobotariu - Oteliţă, I. Gheorghe, N. Păun, R. Varga - Ştefănescu, Safranko, C. Matei. Antrenor: Bernd Storck.

CFR Cluj: Sava - Ziv Morgan, Kresic, M. Ilie, Camora - Avonou, Tachtsidis, Cvek - Otele, Bîrligea, Krasniqi. Antrenor: Andrea Mandorlini.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Arbitru: Marcel Bîrsan.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!