CFR Cluj face în această iarnă cel mai scump transfer din Superliga

CFR Cluj face în această iarnă cel mai scump transfer din Superliga

Fosta campioană a României CFR Cluj dorește să se întărească semnificativ în acest mercato de iarnă și pune la cale un transfer de răsunet.

Patronul Neluțu Varga promite super transferuri la CFR Cluj în ideea ca gruparea din Gruia să pună mâna din nou pe titlu, chiar dacă acum este la 8 puncte de lidera FCSB. Motivat și de transferurile făcute de Becali, Alhassan și Phelipe, CFR anunță aducerea a unui argentinian care va fi de două ori mai valoros față de Juan Culio, un jucător legendar deja în Cluj.

ADVERTISING

„Pot să vă dezvălui un singur lucru și anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5,6 jucători. 5 aducem sigur, mai ales pe parte de atacanți și la mijloc.

Din cei 5 sunt doi nigerieni și unul argentinian. Un fotbalist de primă ligă din Argentina, un atacant formidabil, genul de mijlocaș-atacant care face diferența și dă multe goluri și care va fi adus probabil pe o sumă record pentru România și SuperLiga. Dacă vi-l aduceți aminte, și sunt convins că nu l-ați uitat pe Culio, acest argentinian e de două ori mai bun decât Culio, unul dintre fotbaliștii emblematici din istoria CFR Cluj. Un jucător care va fi adus pe bani grei și care va face diferența dacă ne înțelegem cu el. Joacă în prima ligă din Argentina, face spectacol acolo. E un fotbalist care ne va ajuta să luăm titlul în România. Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7.

ADVERTISING

Va fi cea mai spectaculoasă campanie de transferuri a CFR-ului de când am preluat această echipă”, a punctat Varga entuziast la emisiunea Fanatik Superliga.

CFR Cluj are un meci dificil duminică seara în deplasarea de la Sepsi OSK, de la ora 21, iar cu o victorie se poate apropia la 5 lungimi de FCSB.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!