Bătălie între FCSB și Rapid pentru un star de la CFR Cluj: “Nu facem licitație!”

Bătălie între FCSB și Rapid pentru un star de la CFR Cluj: “Nu facem licitație!”

Cei doi granzi din Capitală, FCSB și Rapid se bat în acest mercato de iarnă pentru un jucător foarte important de la CFR Cluj.

Discutăm despre kosovarul Ermal Krasniqi, jucător care a fost la un moment dat și în vizorul lui Lazio Roma. Gigi Becali a anunțat zilele trecute că este interesat de mijlocașul de 25 de ani de la CFR, iar între timp, a intrat și Rapidul lui Dan Șucu pe acest fir.

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga a recunoscut că există negocieri pentru cedarea lui Ermal Krasniqi, fără să dea însă detalii legate de vreo echipă anume: ”Nu mă mai întrebați vă rog despre Krasniqi, pentru că până nu se termină acest campionat nu voi declara nimic. Mai avem încă două partide foarte importante. Meci extrem de greu împotriva lui Sepsi, care pare că și-a revenit, este pe o curbă ascendentă, și nu ar fi deloc un moment oportun să vorbesc acum despre un eventual transfer al lui Krasniqi. Este un jucător extraordinar, ne place foarte mult de el, a fost tot timpul în atenția unor echipe importante și este în continuare. Da, pot să vă confirm, avem negocieri și, așa cum v-am spus în nenumărate rânduri, orice fotbalist poate să plece de la CFR pentru suma corectă.

ADVERTISING

Inclusiv Krasniqi. Și în România, dar și în străinătate. Până nu se termină aceste două partide, ar fi total neprofesionist să discut despre o eventuală plecare a lui Krasniqi, unul dintre jucătorii pe care ne-am bazat în ultimul timp”, a declarat Varga la emisiunea Fanatik Superliga.

De asemenea, tot sursa mai sus citată spune că pe lângă interesul concret de la FCSB și Rapid, există și o ofertă pe masă din America, din MLS pentru kosovar, e vorba chiar de la campioana Columbus Crew, care a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro, plus 25 la sută procent dintr-un eventual transfer. Iar Rapid a avansat o ofertă de un milion de euro, plus 25% dintr-un eventual transfer.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!