Yevgen Konoplyanka, declarații dure după ce a fost anunțat că trebuie să plece de la CFR Cluj: Dă vina în totalitate pe Andrea Mandorlini

Yevgen Konoplyanka, declarații dure după ce a fost anunțat că trebuie să plece de la CFR Cluj: Dă vina în totalitate pe Andrea Mandorlini

Ucraineanul Yevgen Konoplyanka a făcut o serie de declarații dure la adresa lui Andrea Mandorlini după ce a fost anunțat că trebuie să plece de la CFR Cluj.

Konoplyanka dă vina în totalitate pe antrenorul Andrea Mandorlini, pe care îl acuză că l-a mințit.

"Comportamentul antrenorului nu îl înțeleg nici acum. Înainte să merg la CFR, l-am sunat pentru a mă asigura că are nevoie de mine. Cei din club mi-au spus că vor să mă vadă. Am vorbit cu antrenorul la telefon, mi-a spus că mă așteaptă la echipă. Mi-a arătat ce sistem joacă, pentru că știam că lui îi place să joace 5-3-2, iar asta însemna că eu pot juca doar atacant și știu că la 34 de ani nu va fi ușor să devin atacant, dar mi-a spus că vrea să schimbe sistemul în 4-3-3.

ADVERTISING

Asta a schimbat totul în acel moment, dar când am ajuns la echipă nu m-a folosit deloc, nici măcar acum. De ce? După o lună, am hotărât să îl întreb de ce nu joc, din moment ce sunt în formă foarte bună la antrenamente, dar nici după acest lucru nu am fost nici măcar o dată titular. Mi-a zis că nu a schimbat încă sistemul și că îi este dificil să îmi găsească un loc. L-am întrebat: ’Atunci de ce sunt aici? Nu am venit pentru bani, am venit să joc și să câștig trofee’, iar el nu a putut să îmi răspundă", a spus Konoplyanka pentru Sport.ua.

ADVERTISING

Konoplyanka a confirmat deja că va pleca de la CFR Cluj deoarece nu dorește să mai rămână la acest club.

Ucraineanul are doar 3 meciuri în campionat și CFR Cluj a anunțat plecarea lui.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇