Decizie surprinzătoare venită de la șefia CCA după gafele făcute de Colțescu și Găman în derbiul CFR Cluj - FCSB

Decizie surprinzătoare venită de la șefia CCA după gafele făcute de Colțescu și Găman în derbiul CFR Cluj - FCSB

Sebastian Colțescu a viciat grav rezultatul partidei derbi de săptămâna trecută dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1, după ce a invalidat un gol al lui Florinel Coman cu ajutorul VAR-ului, acolo unde arbitru șef era Cătălin Găman.

Reprezentanții CCA nu au luat în considerare protestele și lamentările celor de la FCSB, dar și ale oamenilor de fotbal, sau foști arbitri, și au decis să îl delege pe Sebastian Colțescu în această rundă la meciul dintre Dinamo și FC Botoșani, semn că ei consideră că arbitrajul de acum 7 zile a fost unul fără pată.

ADVERTISING

Interesant este însă că arbitrul care a condus camera VAR atunci, Cătălin Găman nu a fost deloc delegat în această săptămână la niciun meci, scrie cotidianul Fanatik.

Sebastian Colțescu, la semnalizarea lui Găman, a anulat golul lui Florinel Coman de 2-1, gol superb în vinclu de la 35 de metri, după ce asistentul VAR i-a spus că, cu multe faze înainte, avusese loc un fault în atac, și acela discutabil, făcut de Vali Crețu.

”Aici, VAR-ul trebuia să dea credit deciziei arbitrului din teren. Pot să le confirm. Și eu am auzit. Am auzit că a fost pusă această întrebare: ‘De ce m-ai chemat, dacă era o fază neclară?’ El, cu această întrebare încearcă să se scuze. El își dă seama că este pus într-o situație dificilă. VAR a greșit că l-a chemat. E presiunea. Când știi că te cheamă, pornești de la premisa că ai făcut o greșeală clară și evidentă”, declara fostul mare arbitru Marius Avram la Digi Sport, imediat după meci.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!