Superliga: Prima etapă din play-off va programa două derbiuri incendiare

Superliga: Prima etapă din play-off va programa două derbiuri incendiare

După ce Farul a învins-o pe Rapid sâmbătă seara și a devenit campioana sezonului regular din Superligă, prima etapă a play-off-ului a căpătat contur și va începe cu două derbiuri incendiare.

O primă etapă deja programată peste o săptămână, în week-end-ul 18-19 martie. Și care va conține două meciuri foarte tari, e vorba de CFR Cluj – Rapid și FCSB – CSU Craiova. Cu mențiunea că pentru a doua partidă încă nu se cunoaște gazda jocului, iar totul se va decide după meciul de duminică seara între FCSB și Sepsi.

ADVERTISING

Iar asta pentru că, dacă FCSB pierde acasă pe Arena Națională, va încheia sub Universitatea. Iar oltenii se vor clasa pe podium și vor juca în prima rundă pe „Ion Oblemenco”, cu FCSB. În timp ce, dacă FCSB bifează minim un egal cu Sepsi, va disputa tot acasă meciul cu craiovenii de săptămâna viitoare.

Farul a terminat cu 64 de puncte play-off-ul și va juca acasă cu locul 6 în prima etapă de play-off. Un loc 6 aflat în luptă deschisă între Sepsi și FCU Craiova. Un loc 6 care poate fi decis de jocul direct de joia viitoare, rejucarea partidei devenită deja celebră, oprită de arbitrul Chivulete pentru scandările xenofobe ale fanilor olteni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cum arată mai exact programul primei etape de play-off:

Farul - FCU Craiova/Sepsi
CFR Cluj - Rapid
FCSB/CSU Craiova - CSU Craiova/FCSB

Duminică seara de la ora 21 au loc meciurile FCSB - Sepsi și Hermannstadt - FCU Craiova.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!