Superliga: FCSB face spectacol la Sepsi și câștigă cu cinci goluri marcate

Superliga: FCSB face spectacol la Sepsi și câștigă cu cinci goluri marcate

FCSB a câștigat spectaculos în deplasarea de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 5-2 în etapa cu numărul 10 a stagiunii competiționale 2023/2024, la capătul unui meci care a făcut cinste fotbalului.

Golurile au fost marcate de Olaru, Coman, Șut, Tavi Popescu și Djokovici, ultimul din penalti, în timp ce Sepsi a recuperat la 1-2 și 2-3 prin Safranko și Alimi.

Începutul de joc a fost unul superb pentru FCSB, care deja după primele 11 minute conducea cu 2-0. Șut a marcat cu un..șut superb de la distanță, circa 20-25 de metri la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Niczuly. Iar optarul de la FCSB a fost completat de un eurogol marcat de Darius Olaru. Căpitanul roș-albaștrilor a preluat cu dreptul și a tras cu stângul din fața careului, șut spre vinclu, fără ca portarul advers să mai aibă ce să mai schițeze măcar ca gest...

GOOOL! Sepsi - FCSB 0-2. Șut FABULOS reușit de Olaru! Roș-albaștrii au început perfect meciul

La pauză s-au făcut mai multe schimbări în ambele tabere, mai ales la FCSB, trei la număr, oaspeții considerându-se deja cu..sacii în căruță. Nu a fost chiar așa, căci Safranko a și reluat în gol în minutul 51 după o centrare șutată a lui Varga. Iar meciul era unul chiar foarte viu. Șase minute mai târziu, Florinel Coman relua cu sete de la 10-11 metri, poziție centrală, după o pasă pusă iarăși cu mâna de același omniprezent Olaru.

ADVERTISING

Emoțiile au continuat pentru FCSB, căci Alimi marca în minutul 60 pentru 2-3, alimentând cu și mai mult gaz un foc scânteietor. Spectacolul a continuat, parcă era un meci amical cu schimbări de linii succesive, ca la hochei. Tavi Popescu, intrat la pauză, a marcat pentru 4-2 din pasa lui Coman, deci gol și pasă de gol și pentru el, obligând-o pe Sepsi să o ia iarăși de la capăt.

Totul s-a terminat cu un sfert de oră înainte de final, când FCSB a primit un penalti, pentru un fault la Băluță, fără nicio discuție faza, nu a fost nevoie de VAR. Iar Djokovici a marcat pentru prima dată în campionat pentru noua sa echipă, care s-a desprins pentru un 5-2 spectaculos, pentru cea mai ofensivă echipă a stagiunii.

ADVERTISING

Notăm și revenirea pe teren a lui Panțîru, primul său meci oficial după 2 ani și jumătate în Liga 1, el bifând ultima dată o partidă tot împotriva lui Sepsi, când a fost lovit de colegul său Șut.

Este a opta victorie din 10 etape pentru FCSB, care e lideră categorică cu 25 de puncte, 6 peste CFR Cluj. Sepsi e în afara play-off-ului, pe 7, cu 12 lungimi.

Echipe de start:

Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, Kecskes, Ninaj, Fl. Ștefan - C. Matei, Alimi, Francisco Junior - Oroian, Safranko, R. Varga.
Rezerve: D. Moldovan - I. Gheorghe, Damașcan, Bălașa, Renta, Aganovic, Kallaku, Rondon, Debeljuh.
Antrenor: Liviu Ciobotariu.

ADVERTISING

FCSB: Șt. Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru - Miculescu, Compagno, Fl. Coman.
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Cr. Ganea, Al. Băluță, Radaslavescu, Djokovic.
Antrenor: Elias Charalambous.

Arbitru: Popa Cătălin.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!