Superliga: FCSB e învinsă fără drept de apel de Oțelul și ratează șansa desprinderii de CFR Cluj

Superliga: FCSB e învinsă fără drept de apel de Oțelul și ratează șansa desprinderii de CFR Cluj

Oțelul Galați a învins-o surprinzător pe FCSB chiar pe Arena Națională, scor 2-0, pricinuindu-i liderului din Superligă a treia înfrângere din acest sezon, a doua abia de pe teren propriu în această stagiune 2023/2024.

Teles și Cisotti au marcat cele două goluri la București, în fața unei apărări cel puțin visătoare a roș-albaștrilor, care le-a permis prea multe la capitolul construcție oțelarilor.

În minutul 7, Lixandru a făcut o gafă îngrozitoare, pasă prea slabă în careul mare lui Ovidiu Popescu, care a pierdut mingea ușor și l-a lăsat singur cu Târnovanu pe atacantul portughez. Și golul secund a venit tot dintr-o eroare defensivă a gazdelor, care l-au lăsat pe Cisotti să tragă nestingherit la colțul lung pentru 2-0.

GOOL Oţelul în poarta FCSB-ului. Luptătorii lui Dorinel Munteanu produc surpriza pe Arena Naţională

Au intrat degeaba pe teren și Rotariu, și Radaslavescu sau Djokovici, FCSB a părut mereu o echipă ezitantă, fără idei, cu multă letargie în picioare, cu prea puține șanse de gol. Și a ratat o mare șansă de a se duce la 8 puncte față de CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct de duminica viitoare, din Gruia.

ADVERTISING

Oțelul urcă pe locul 9 după această victorie, cu 23 de puncte, iar FCSB pierde o șansă importantă de desprindere la vârful Ligii 1. Cea mai avantajată echipă după această etapă e Craiova, care a învins CFR Cluj, profitând și de remiza Rapidului la Botoșani.

Și mai e ceva important de spus, Florinel Coman a ținut neapărat să ia un cartonaș roșu pe final de partidă, pentru a putea sta în jocul cu FC U Craiova de joi din Cupă, dar va intra în derbiul de duminică din deplasarea de la CFR Cluj.

Echipele de start:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Olaru (cpt.), Șut, Ov. Popescu - Miculescu, Compagno, Coman.

Oțelul: Dur Bozoancă - Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes - Cisotti (cpt.), Ariel Lopez, Teles - Maciel, Al. Pop, Bodișteanu.

Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!