Presa internațională, concluzie îngrijorătoare în privința atacantului pentru care FCSB a oferit 800.000 de euro

Presa internațională, concluzie îngrijorătoare în privința atacantului pentru care FCSB a oferit 800.000 de euro

FCSB a oferit 800.000 de euro pentru transferul unui atacant cu care vrea să cucerească titlul în Superligă după nouă ani, însă presa internațională a tras o concluzie îngrijorătoare în privința lui.

Ally Samatta (30 de ani), atacantul intrat pe lista de transferuri a FCSB, pentru care „roș-albaștrii” au oferit 800.000 grecilor de la PAOK Salonic, nu este văzut cu ochi buni de presa din Turcia.

Jurnaliștii turci au tras o concluzie îngrijorătoare în privința lui Ally Samatta, după ce au aflat că vârful de atac a fost ofertat de FCSB. Turcii îl consideră pe Samatta una dintre cele mai mari dezamăgiri din istoria recentă a lui Fenerbahce.

ADVERTISING

"Ally Samatta, atacant care este printre cele mai mari dezamăgiri la Fenerbahce, are o ofertă din România. Vârful tanzanian este cel cu care Gigi Becali vrea să ia titlul. Echipa din România se află pe urmele celui care joacă în prezent la PAOK Salonic", scrie presa turcă.

FCSB a anunțat recent, prin vocea lui Gigi Becali, că a oferit 800.000 de euro pentru transferul unui atacant din străinătate, iar Ally Samatta pare a fi alesul.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!