FCSB a pus ochii pe un antrenor din Superliga: "Om cuminte, muncește"

FCSB a pus ochii pe un antrenor din Superliga: "Om cuminte, muncește"

FCSB a pus ochii pe un antrenor din Superliga.

Finanțatorul roșu-albaștrilor, Gigi Becali, a avut un discurs la superlativ la adresa lui Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul.

De altfel, potrivit Fanatik Superliga, Becali urmărește cu atenție evoluția lui Munteanu deoarece îl consideră un antrenor potrivit pentru viitorul FCSB.

”Ai văzut Dorinel Munteanu, ce face la antrenamente, aia joacă. El a vrut să și joace, dar nu poți cu jucătorii ăia, sunt jucători de luptă. Cu Craiova a vrut să-i facă pe jucători Maradona, nu poți să faci așa ceva. A vrut să mai dea, păi stai așa, unde te duci? A vrut să arate că joacă și fotbal acum. Oricum, a făcut minuni acolo.

ADVERTISING

E om cuminte, îmi place, muncește. Îmi plac oamenii care mizează pe muncă. Muncă, muncă, muncă și iar muncă”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Dorinel are rezultate peste așteptări cu Oțelul, dar este gata să plece de la Galați în iarnă.

”Nu mai pot, plec în iarnă! Ne ajută Primăria și Consiliul Județean, dar nu e de ajuns. Cu banii din drepturile TV, cu tot ce adunăm, abia ajungem la puțin peste două milioane și jumătate de euro. Ăsta nu e buget pentru o echipă de Liga 1.

Eu pun suflet aici, am un obiectiv, vreau să fac rezultate, dar nu se mai poate așa, nu mai rezist așa”, le-ar fi transmis Dorinel Munteanu apropiaților, potrivit GSP.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇