Superliga: FCSB câștigă acasă cu Sepsi, iar deznodământul pentru ultimul loc de play-off se amână pentru meciul direct cu FCU Craiova

Superliga: FCSB câștigă acasă cu Sepsi, iar deznodământul pentru ultimul loc de play-off se amână pentru meciul direct cu FCU Craiova

Lupta pentru ultimul loc de play-off se va da săptămâna viitoare, joi, când se va rejuca din minutul 1 partida dintre Sepsi OSK și FCU Craiova.

Și asta după ce duminică seara ambele formații de mai sus au pierdut în deplasările lor. FCSB s-a impus acasă pe Arena Națională cu covăsnenii, scor 1-0, gol marcat de Tavi Popescu, în timp ce sibienii s-au impus cu același scor pe cochetul stadion din Ardeal. Singurul gol acolo a fost bifat de Henriques, un autogol de fapt în minutul 69.

FCSB s-a impus merituos după un control autoritar al partidei, cu gol marcat rapid, minutul 21, după o gafă imensă în defensiva oaspete. Au urmat multe ocazii de gol ratate de roș-albaștrii, care din nou parcă nu au știut cum și când să închidă tabela.

ADVERTISING

În partea cealaltă, s-a jucat un fotbal frumos, cu multe ocazii încă din primele minute, însă golul a picat târziu, după o fază stupidă petrecută în careul oltenilor, care nu au fost azi foarte inspirați și proaspeți în ofensivă.

Deznodământul se amână așadar pentru joi seara de la 21, când Sepsi și Craiova vor juca un meci direct pentru locul 6, cu mențiunea că oltenilor le convine și un egal acolo. Asta dacă nu cumva Sepsi va primi un răspuns de urgență la TAS până atunci, care va schimba din nou clasamentul..

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB urcă din nou pe 3 și acolo termină sezonul regular, la 7 puncte în spatele liderei Farul Constanța.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!