Superliga: Farul lui Gică Hagi face spectacol și revine pe primul loc

Superliga: Farul lui Gică Hagi face spectacol și revine pe primul loc

Farul Constanța s-a impus în partida de pe teren propriu cu FC Argeș, scor 3-0, în primul joc al zilei de duminică din Superligă, etapa cu numărul 10, sezonul competițional 2022/2023.

Golurile gazdelor au fost marcate de Grameni, minutul 6, de Băluță, în minutul 57 și de Gabi Torje pe final de meci, în prelungiri. E primul gol pentru Băluță de la revenirea acestuia în prima ligă din România, iar Torje își continuă forma perfectă de la ultimul meci, cu Craiova, când a marcat de două ori.

Jocul a fost puțin umbrit în prima parte de o întrerupere de peste 10 minute, după ce un spectator a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a sufert cel mai probabil un infarct miocardic, iar medicii de pe ambulanță au trebuit să intervină de urgență la tribuna a doua pentru a-l salva. În minutul 33, spectatorul a fost urcat în ambulanță și dus la spital.

ADVERTISING

Un incident similar a avut loc și sâmbătă seara, la jocul dintre Cadiz și Barcelona, în minutul 85, la scorul de 0-2, un incident despre care SpotMedia.ro a relatat de altfel pe larg:

Panică în timpul partidei Cadiz - Barcelona. Un suporter a făcut un infarct, iar portarul gazdelor a adus de urgență un defibrilator (Video)

După această victorie, Farul revine pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte, la egalitate de puncte ce e drept cu Rapid.

Echipele de start:

Farul: Aioani - R. Benzar, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă, Grameni - Pitu, Alibec, L. Munteanu.

ADVERTISING

Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, Corinus, Borza, Doukoure, Casap, Sali, Torje, Morar.

FC Argeş: Greab - Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Vianna - I. Şerban, Meza Colli, Njike - Işfan, Garita, I. Latovlevici.

Rezerve: Straton - Jakolis, Cestor, Alceus, G. Creţu, Raynov, Calcan, Donisa, Celestine.

Arbitru: Florin Andrei.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!