Superliga: Farul lui Gică Hagi face spectacol și revine pe primul loc

Superliga: Farul lui Gică Hagi face spectacol și revine pe primul loc

Farul Constanța s-a impus în partida de pe teren propriu cu FC Argeș, scor 3-0, în primul joc al zilei de duminică din Superligă, etapa cu numărul 10, sezonul competițional 2022/2023.

Golurile gazdelor au fost marcate de Grameni, minutul 6, de Băluță, în minutul 57 și de Gabi Torje pe final de meci, în prelungiri. E primul gol pentru Băluță de la revenirea acestuia în prima ligă din România, iar Torje își continuă forma perfectă de la ultimul meci, cu Craiova, când a marcat de două ori.

Jocul a fost puțin umbrit în prima parte de o întrerupere de peste 10 minute, după ce un spectator a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a sufert cel mai probabil un infarct miocardic, iar medicii de pe ambulanță au trebuit să intervină de urgență la tribuna a doua pentru a-l salva. În minutul 33, spectatorul a fost urcat în ambulanță și dus la spital.

ADVERTISING

Un incident similar a avut loc și sâmbătă seara, la jocul dintre Cadiz și Barcelona, în minutul 85, la scorul de 0-2, un incident despre care SpotMedia.ro a relatat de altfel pe larg:

Panică în timpul partidei Cadiz - Barcelona. Un suporter a făcut un infarct, iar portarul gazdelor a adus de urgență un defibrilator (Video)

După această victorie, Farul revine pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte, la egalitate de puncte ce e drept cu Rapid.

Echipele de start:

Farul: Aioani - R. Benzar, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă, Grameni - Pitu, Alibec, L. Munteanu.

ADVERTISING

Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, Corinus, Borza, Doukoure, Casap, Sali, Torje, Morar.

FC Argeş: Greab - Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Vianna - I. Şerban, Meza Colli, Njike - Işfan, Garita, I. Latovlevici.

Rezerve: Straton - Jakolis, Cestor, Alceus, G. Creţu, Raynov, Calcan, Donisa, Celestine.

Arbitru: Florin Andrei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!