Panică în timpul partidei Cadiz - Barcelona. Un suporter a făcut un infarct, iar portarul gazdelor a adus de urgență un defibrilator (Video)

Panică în timpul partidei Cadiz - Barcelona. Un suporter a făcut un infarct, iar portarul gazdelor a adus de urgență un defibrilator (Video)

Au fost momente de panică teribilă în timpul partidei de fotbal dintre Cadiz și Barcelona din Primera Division, meci în care, din păcate fotbalul a trecut pe plan secund.

Spre finalul partidei, la scorul de 2-0 deja pentru Barcelona, un suporter din tribune a suferit un infarct miocardic. Medicii l-au resuscitat timp de mai mult de 45 de minute și au reușit să îi salveze viața.

În minutul 86, un fan aflat în spatele porții lui Cadiz s-a prăbușit inconștient, iar portarul gazdelor, Jeremias Ledesma, alertat de galerie, a lăsat mingea pe care o avea în brațe, a alergat panicat spre marginea terenului de unde a primit un defibrilator pentru a-l pasa în peluză.

Au urmat apoi clipe teribile de așteptare, momente de o liniște apăsătoare pe stadionul în galben și albastru, timp în care medicii se luptau pentru a-l readuce la viață pe acel om. Un moment emoționant a fost acela în care fundașul Barcei Araujo a căzut în genunchi pentru a se ruga pentru soarta acelui suporter...

ADVERTISING

După circa o oră de întrerupere, suporterul de circa 80 de ani a fost salvat, readus în simțiri și transportat de urgență la spital. Medicul care i-a salvat viața cu ajutorul acelui defibrilator primit a fost ovaționat de un stadion întreg.

Barcelona a mai oferit două goluri până la final și a câștigat cu 4-0, golurile fiind marcate de Frenkie de Jong și Lewandowsi, plus Fati și Dembele după reluare, Barca fiind lidera provizorie din La Liga, cu 13 puncte la activ.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!