Panică în timpul partidei Cadiz - Barcelona. Un suporter a făcut un infarct, iar portarul gazdelor a adus de urgență un defibrilator (Video)

Panică în timpul partidei Cadiz - Barcelona. Un suporter a făcut un infarct, iar portarul gazdelor a adus de urgență un defibrilator (Video)

Au fost momente de panică teribilă în timpul partidei de fotbal dintre Cadiz și Barcelona din Primera Division, meci în care, din păcate fotbalul a trecut pe plan secund.

Spre finalul partidei, la scorul de 2-0 deja pentru Barcelona, un suporter din tribune a suferit un infarct miocardic. Medicii l-au resuscitat timp de mai mult de 45 de minute și au reușit să îi salveze viața.

În minutul 86, un fan aflat în spatele porții lui Cadiz s-a prăbușit inconștient, iar portarul gazdelor, Jeremias Ledesma, alertat de galerie, a lăsat mingea pe care o avea în brațe, a alergat panicat spre marginea terenului de unde a primit un defibrilator pentru a-l pasa în peluză.

Au urmat apoi clipe teribile de așteptare, momente de o liniște apăsătoare pe stadionul în galben și albastru, timp în care medicii se luptau pentru a-l readuce la viață pe acel om. Un moment emoționant a fost acela în care fundașul Barcei Araujo a căzut în genunchi pentru a se ruga pentru soarta acelui suporter...

ADVERTISING

După circa o oră de întrerupere, suporterul de circa 80 de ani a fost salvat, readus în simțiri și transportat de urgență la spital. Medicul care i-a salvat viața cu ajutorul acelui defibrilator primit a fost ovaționat de un stadion întreg.

Barcelona a mai oferit două goluri până la final și a câștigat cu 4-0, golurile fiind marcate de Frenkie de Jong și Lewandowsi, plus Fati și Dembele după reluare, Barca fiind lidera provizorie din La Liga, cu 13 puncte la activ.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!