Superliga: Craiova și CFR Cluj, remiză după o repriză secundă nebună

Superliga: Craiova și CFR Cluj, remiză după o repriză secundă nebună

Universitatea Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, în ultima partidă a zilei de duminică din Superliga, în runda cu numărul 2 a fazei de play-off.

Golurile au fost marcate de Elvir Koljici și de Cvek, la capătul unui meci cu o a doua repriză furibundă.

După o primă repriză echilibrată, cu destul de puține ocazii de gol, în care am putea doar să amintim cele 2 accidentări în echipa de start a Craiovei, e vorba de Ișfan și de Baiaram, înlocuiți cu Cîmpanu și Rogulijici, a urmat în fine o parte secundă în care am văzut fotbal adevărat.

ADVERTISING

CFR Cluj a început perfect cu golul cu capul reușit de Cvek în minutul 69, după o centrare de pe flancul drept, un gol la care portarul Popescu ar fi putut fi cu siguranță mai bine plasat..

Doar trei minute s-au bucurat clujenii, căci cumva la faza de gol imediat următoare, Elvir Koljici a rămas în situație de 1 la 1 cu portarul Scuffet și a reluat cu sete în gol.

Craiova a dominat cu autoritate ultimele 20 de minute, având ocazii după ocazii la poarta apărată de goal-keeperul italian. A fost un șut fabulos al lui Zajkov de la 35 de metri, scos de sub transversală, apoi o bară la faza imediat următoare (minutul 91 aici!), CFR Cluj având cumva mare noroc pentru această remiză...

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Două rezultate așadar de 1-1 în această rundă de play-off, la Rapid - Farul și la Craiova - CFR Cluj, așa că această etapă poate fi extrem de benefică pentru FCSB, dacă va învinge pe Sepsi luni seara de la 20.30.

Farul rămâne lideră cu 36 de puncte, Clujul are 34, FCSB poate veni la 33, în timp ce Craiova ocupă acum locul 4, cu un punct peste Rapid.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: I. Popescu - Șt. Vlădoiu, Gajkov, Raul Silva, Ndong - Mateiu, Screciu - Ișfan, Baiaram, A. Ivan - Markovic.
Rezerve: Lazar - Găman, Badelj, Căpățînă, Al. Crețu, Cîmpanu, Rogolujic, Rivaldinho, Koljic.
Antrenor: Eugen Neagoe.

ADVERTISING

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - C. Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi - Maglica, Bîrligea.
Rezerve: R. Sava - Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Janga.
Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitru: Istvan Kovacs.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!