Superliga: Craiova oprește seria neagră de rezultate și câștigă la Sepsi OSK

Superliga: Craiova oprește seria neagră de rezultate și câștigă la Sepsi OSK

Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Sepsi OSK, scor 3-1, în runda curentă de Superliga.

Oltenii lui Petev au oprit realmente o serie neagră de rezultate, și anume șapte meciuri la rând fără victorie. Și nu a fost ușor, căci Sepsi deschidea scorul în minutul 33, gol croatul Gabi Debeljuh, e drept însă că asta după un gol anulat al lui Raul Silva, minutul 9, pe motiv de offside, după o consultare VAR.

Markovici a reușit o egalare târzie în minutul 45, cu un șut sus din careul mic, iar 2-1 s-a făcut după un penalti extrem de contestat, la care Istvan Kovacs a stat minute în șir în fața unui monitor la marginea terenului, să vadă contactul la limită dintre Oteliță și Mitriță.

GOOOL! Sepsi – CS U Craiova 1-2. Koljic transformă un penalty acordat ușor de Kovacs

Alex Crețu a închis apoi tabela cu șase minute înainte de final, cu un șut splendid de la distanță.

ADVERTISING

Craiova urcă pe 4 în Liga 1, cu 37 de puncte, unul peste Farul, iar Sepsi tremură pentru locul său de play-off, ultimul, 6, având un punct peste Hermannstadt, care mâine poate urca acolo dacă o învinge pe Voluntari în deplasare.

Echipele de start:

Sepsi (4-2-3-1): Ro. Niczuly - Oteliţă, Ninaj, Ciobotariu, Ştefan - J. Rodriguez, Păun – I. Gheorghe, C. Matei, Kallaku - Debeljuh.

CSU Craiova (4-2-3-1): Lazar  - Vlădoiu, Zajkov, R. Silva, Căpăţână - A. Creţu, Mateiu - Danciu, Anzor, Mitriţă - Markovic.

Arbitru: Istvan Kovacs.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!