Superliga: CFR Cluj învinge Poli Iași la debutul în noul sezon

Superliga: CFR Cluj învinge Poli Iași la debutul în noul sezon

CFR Cluj învinge cu 2-0 pe Poli Iași, pe teren propriu, în etapa de debut a noului sezon din Superligă.

Debutul lui CFR Cluj în noul sezon din Superligă a adus o victorie pentru echipa ardeleană, care s-a impus fără mari emoții în fața nou promovatei Poli Iași.

Meciul a început tare, printr-un gol anulat în minutul 6, când Gheorghiță de la Poli Iași putea da lovitura în Gruia. Reușita a fost anulată pentru un ofsaid.

Șapte minute mai târziu, CFR Cluj a deschis scorul prin Daniel Bîrligea, care a profitat de o respingere eronată în față a portarului lui Poli Iași, la o centrare șutată din partea stângă. Cvek și Jefte Betancor au ratat și ei ocazii importante în finalul primei reprize, iar CFR a intrat cu avantaj minim la pauză.

ADVERTISING

De doar două minute a avut nevoie CFR Cluj ca să marcheze în repriza secundă. În minutul 48, Cristi Manea a dublat avantajul gazdelor după o gafă în apărarea Iașiului: fundașul a venit tare din spate și a înscris cu capul, peste portar, după ce profitat de lentoarea fundașilor adverși.

S-a terminat 2-0 pentru CFR Cluj contra lui Poli Iași la meciul de debut în noul sezon de Superligă și la redebutul antrenorului Andrea Mandorlini.

CFR Cluj a terminat meciul cu Poli Iași cu doi accidentați, Matja Boben și Cristi Manea, care în finalul partidei a fost nevoit să iasă din cauza problemelor medicale.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!