CFR Cluj încasează 1,4 milioane de euro pentru Burcă și Yuri și anunță noi transferuri: "Ne batem la titlu"

CFR Cluj încasează 1,4 milioane de euro pentru Burcă și Yuri și anunță noi transferuri: "Ne batem la titlu"

CFR Cluj se despartă de doi jucători, fundașii centrali Yuri Matias și Andrei Burcă, dar anunță alte transferuri, sosiri la echipa din Gruia.

Andrei Burcă și Yuri Matias vor pleca de la CFR Cluj în această vară. Burcă va lua drumul Arabiei Saudite, la Al-Okhdood, în timp ce brazilianul Yuri va pleca în Azerbaijan, la Neftchi Baku, echipa lui Adrian Mutu, anunță Fanatik.

Pentru cei doi, CFR Cluj încasează 1,4 milioane de euro: 1 milion pentru Burcă, 400.000 de euro pentru Yuri, mai scrie sursa citată. Ambii fundași centrali mai avea contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024, iar acum vor pleca din Gruia.

ADVERTISING

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a anunțat că urmează două transferuri, sosiri în Gruia, în perioada de mercato. De asemenea, oficialul clubului a punctat faptul că obiectivul CFR-ului nu s-a schimbat: luptă la titlul din Superligă!

"Ne luptăm pentru campionat, avem acest lucru în ADN. Condiția a fost să însănătoșim clubul, iar următorul obiectiv este respectarea ratelor către bugetul statului, să avem un cazier fiscal curat și acolo.

Vor mai fi făcute două transferuri, dar perioada este lungă. Vedem cum se vor integra și cei veniți în această vară", a spus Cristi Balaj, conform DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!