Supercupa Europei 2022: prezentare și cote pariuri Real Madrid - Eintracht Frankfurt

Supercupa Europei 2022: prezentare și cote pariuri Real Madrid - Eintracht Frankfurt

Real Madrid și Eintracht Frankfurt vor lupta pe 10 august, de la ora 22:00, pentru Supercupa Europei, eveniment ce pune față în față anual câștigătoarea Champions League cu cea a Europa League. Finala din acest an va avea loc pe stadionul Olimpic din Helsinki, Finlanda.

Va fi a doua întâlnire din istorie dintre aceste echipe. La precedentul duel, disputat în 1960, Real Madrid a câștigat Cupa Campionilor Europeni în fața celor de la Eintracht Frankfurt, în urma unui meci de poveste la care au asistat nu mai puțin de 127.621 de spectatori de pe Hampden Park. Real Madrid a câștigat cu 7-3 după ce a fost condusă în startul meciului, dar Di Stefano și Ferenc Puskas au strălucit și au avut o evoluție magistrală.

ADVERTISING

Între timp, traiectoria celor două echipe a fost diferită. Real Madrid a scris istorie an de an, iar Eintracht Frankfurt a avut un parcurs oscilant. Tocmai din acest motiv, ținând cont de diferența de valoare și tradiție, Real Madrid este mare favorită în finala de la Helsinksi, privind cotele la pariuri sportive fotbal. Astfel, cota pentru ca Real să câștige trofeul este foarte mică, doar 1.25, în timp ce nemții au cota 4.00. Cei care cred că Real Madrid se va impune în timpul regulamentar pot miza pe cota 1.45, egalul are cota 4.50, în timp ce succesul nemților în 90 de minute are 7.25. Cota pentru pariul peste 2.5 goluri este 1.68, iar cea pentru un meci cu cel mult două goluri marcate este 2.23. De asemenea, pariul Ambele marchează are cota 1.82, iar 1.96 este pentru cei care cred că cel mult o echipă va marca.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Real Madrid luptă pentru a cincea Supercupă din istorie

Real Madrid este o prezență constantă în lupta pentru trofee, motiv pentru care a disputat deja șapte Supercupe până în prezent, având un bilanț de patru victorii și trei înfrângeri. După ce a pierdut primele două Supercupe, Real Madrid a dat semne de revenire și apoi s-a impus la edițiile din 2002, 2014, 2016 și 2017. Mai mult, după trofeul din 2017 madrilenii au reușit să devină a doua echipă din istorie care se impune doi ani la rând, după AC Milan, care izbutise această performanță în 1989 și 1990.

Real Madrid țintește așadar al cincilea trofeu de Supercupă din istorie, performanță cu care le-ar egala pe AC Milan și FC Barcelona. Dintre acestea, Barcelona este echipa care a disputat cele mai multe Supercupe, nouă la număr. Spania este țara ale cărei echipe au jucat cele mai multe Supercupe: 30.

ADVERTISING

Pentru a ajunge la cea de-a opta Supercupă din istorie, Real Madrid s-a impus în finala Champions League contra celor de la FC Liverpool, cu 1-0, după o reușită a lui Vinicius. A fost al 14-lea trofeu de Champions League din istoria madrilenilor. Mai mult, în sezonul precedent Realul s-a impus și în La Liga pentru a 35-a oară. Așadar, această "dublă" a fost reușită de Real Madrid de patru ori în istorie.

În fața echipelor din Germania, Real are un ascendent moral, ținând cont că nu a pierdut în ultimele 11 meciuri. Ultima înfrângere a fost înregistrată în sferturile de finală din Champions League 2016, când madrilenii au pierdut cu Wolfsburg. Așadar, cei care consideră că Real Madrid va câștiga trofeul pot paria pe cota 1.25, iar pentru un succes în timpul regulamentar pe cota 1.45.

COTA-1

Eintrecht, debut de coșmar în Bundesliga

Eintracht Frankfurt a avut un debut de coșmar în noul sezon de Bundesliga, fiind învinsă pe teren propriu de Bayern Munchen cu 6-1. Acest rezultat vine să completeze forma slabă arătată în campionat și în stagiunea precedentă.

Atunci, echipa a fost mai degrabă aproape de pozițiile de retrogradare, din moment ce a terminat pe locul 11, dar a compensat prin câștigarea Europa League după victoria în fața lui Rangers, iar în următoarea stagiune va juca în grupele Champions League.

Când a întâlnit echipe din Spania, Eintracht a câștigat șase din cele zece meciuri și a pierdut doar în fața Realului, în finala Cupei Campionilor din 1960. Cei care cred că Eintracht poate produce surpriza în Supercupa din 2022 pot paria pe cota 4.00 pentru câștigarea trofeului și pe 7.25 în timpul regulamentar.

COTA-2

Șanse bune pentru un meci cu goluri

Este clar că diferența de valoare dintre cele două echipe este destul de mare, iar Real Madrid este favorită certă. Dar asta nu înseamnă că Eintracht nu este o echipă care să nu poată pune probleme. Atacul nemților este decent, iar echipa înscrie cu regularitate. Drept dovadă că a făcut-o de fiecare dată în ultimele șase meciuri oficiale.

În ce privește atacul Realului, acesta este la un nivel ridicat. Karim Benzema este golgheterul ultimului sezon din Champions League, iar madrilenii au punctat în trei din cele patru meciuri amicale disputate în această vară. În aceste condiții, cei care doresc să mizeze pe pariul ambele echipe vor înscrie o pot face la cota 1.82.

COTA-3

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.