Suma pe care o vor plăti cei de la PSG lui Thomas Tuchel după ce germanul a fost concediat

Suma pe care o vor plăti cei de la PSG lui Thomas Tuchel după ce germanul a fost concediat

Demiterea antrenorului german Thomas Tuchel de la conducerea tehnică a echipei PSG va costa clubul parizian o sumă importantă de bani.

După ce Tuchel, alături de staff-ul său, au fost dați afară în ajunul Crăciunului, deși echipa învinsese acum 2 zile pe Strasbourg cu 4-0, PSG va trebui să plătească suma de 7 milioane de euro lui Tuchel și asistenţilor săi, Zsolt Low şi Arno Michels, după cum anunță cotidianul francez Le Parisien.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Această sumă reprezintă salariile pe următoarele şase luni rămase din contract pentru cei trei.

PSG și-a concediat antrenorul în Ajunul Crăciunului

Tuchel a avut un mandat de 2 ani la Paris, venind în 2018 de la Borussia Dortmund, el prelungindu-și în 2019 contractul până în 2021. La această prelungire, Tuchel a avut parte și de o mărire de salariu, de până la 7,5 milioane de euro.

Chiar și așa, PSG plătește mult mai puțin față de anul 2016, când după demiterea lui Laurent Blanc a trebuit să îi achite fostului mare fundaș francez suma de 22 de milioane de euro.

Thomas Tuchel ar urma să fie înlocuit de argentinianul Mauricio Pochetino, argentinian, fost finalist de Liga Campionilor cu Tottenham.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Alexandru Maxim vorbește în Turcia despre antrenorul momentului, românul Marius Șumudică

Un arbitru de top din România îi ia apărarea lui Sebastian Colţescu

După luni de eforturi, Uniunea Europeană şi Regatul Unit încheie un acord cu privire la viitoarea lor relaţie după Brexit

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!