Suma oferită de campioana Napoli pentru fundașul român Radu Drăgușin

Suma oferită de campioana Napoli pentru fundașul român Radu Drăgușin

Napoli, noua campioană a Italiei, e pe punctul de a face o ofertă importantă pentru unul dintre tinerii noștri fotbaliști de mare perspectivă, Radu Drăgușin de la Genoa.

Românul de 21 de ani încheie un sezon foarte bun la gruparea în roșu și albastru, genovezii urmând să promoveze în Serie A. Pe numele său au început să curgă mai multe oferte, iar ultimul club mare care s-a înscris pe această listă e chiar SSC Napoli, campioana din Serie A, după cum a anunțat presa din Peninsulă, prin napolicalciolive.com.

ADVERTISING

Napoli ar dori să plătească pentru român suma de 5 milioane de euro, de altfel aceasta fiind și cota sa de piață calculată de cei de la Transfermarkt. Dar, așa cum anunță impresarul său Florin Manea, Genoa își dorește o sumă exorbitantă în schimbul serviciilor sale, aceea de 40 de milioane de euro, scrie DigiSport.

Dacă Drăgușin ar ajunge la Napoli, ar fi una dintre afacerile frumoase în care un fotbalist român ar fi implicat, după cele ale lui Nicușor Stanciu, George Pușcaș, Dennis Man sau Răzvan Marin, printre alții, ajunși la cluburi de renume precum Anderlecht, Parma, Ajax sau Inter, în cazul lui Ionuț Radu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

38 de meciuri și 4 goluri a reușit fotbalistul român trecut și pe la Juventus, la Genoa în acest sezon.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!