Presa italiană îi critică pe Pușcaș și Drăgușin, după un meci slab făcut de Genoa: ”Şi-a uitat răutatea pe bancă”

Presa italiană îi critică pe Pușcaș și Drăgușin, după un meci slab făcut de Genoa: ”Şi-a uitat răutatea pe bancă”

Atacantul român George Pușcaș a fost criticat aspru de presa italiană după un joc destul de modest realizat în tricoul celor de la Genoa, în Serie B.

Fostul jucător de la Inter sau Reading a evoluat în partida dintre Genoa și Brescia, scor final 1-1. Pușcaș a fost introdus pe teren în minutul 67, în timp ce un alt român, fundașul Radu Drăgușin a fost titular. Golurile au fost marcat de Filip Jagiello în minutul 31, respectiv Andrea Cistana în minutul 90+4.

”Drăguşin, un vid. Două scăpări îngrijorătoare pentru un stoper: în minutul 30 i-a dat mingea lui Bianchi, dar a salvat Semper, apoi nu a interceptat o centrare pe care a irosit-o Aye”, au scris jurnaliștii de la Pianeta Genoa 1893, care i-au acordat nota 5 fundaşului central român. Aceeași notă primită de altfel și de Pușcaș, cu următoarea caracterizare: ”Şi-a uitat răutatea pe bancă, a eşuat în a marca golul care i-ar fi doborât pe adversari”.

ADVERTISING

În clasament, Genoa este pe locul 2, cu 22 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Frosinone.

În alt meci din liga secundă italiană, cu Adrian Rus, Marius Marin şi Moruţan titulari, Pisa a obţinut un 0-0 la Benevento. Pisa este pe locul 15 în clasament, cu 11 puncte.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!