Stanciu a vrut să se retragă din naționala României

Stanciu a vrut să se retragă din naționala României

Nicolae Stanciu a dezvăluit că, în timpul mandatului lui Cosmin Contra, s-a gândit să se retragă din naționala României.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani spune că a vrut să ia aceasta decizie deoarece era criticat din toate părțile.

"E vorba despre un moment din timpul mandatului domnului Cosmin Contra. Eu jucam atunci în fotbalul arab și multe voci îl criticau pe el pentru că nu aș merita să fiu convocat din acel campionat. Pe de altă parte, mă criticau pe mine pentru ce arătam", a spus Nicolae Stanciu pentru PlaySport.ro.

ADVERTISING

"Îmi părea extrem de rău că primește domnul Contra acest val negativ. Îmi părea rău că se mută tot valul asupra echipei naționale, că era toată discuția pornită de la mine. Erau atacuri din toate părțile. Dacă aș mai fi rămas în fotbalul de acolo, la nivel de club, poate ar fi fost posibil să renunț…”, a adăugat acesta.

Legat de o posibila plecare a lui Mirel Rădoi de la cârma naționalei României, fotbalistul Slaviei Praga speră că selecționerul se va răzgândi.

"Pentru mine a fost un șoc, am citit în presă. Vreau să spun foarte clar două lucruri. Sper ca dânsul să nu renunțe, am format un grup chiar unit care seamănă cu o familie. Suntem pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere, din discuțiile cu dumnealui sper să se răzgândească pentru că toți ne dorim asta. Și al doilea lucru: nu o să renunț. Nu o să renunț la națională, nici nu o să renunț să cred că Mirel Rădoi va rămâne cu noi”, a mai spus mijlocașul central al naționalei României", a conchis Stanciu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

52 de meciuri și 11 goluri marcate are Stanciu la naționala României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇