Nicușor Stanciu va pleca de la Slavia Praga

Nicușor Stanciu va pleca de la Slavia Praga

Mijlocașul titular al echipei naționale a României Nicușor Stanciu va părăsi gruparea cehă Slavia Praga în această iarnă.

Anunțul a fost făcut de impresarul fotbalistului, Anamaria Prodan, care a declarat că în prezent există mai multe oferte pentru fostul stelist și că acesta va decide în următoarea perioadă ce este mai bine pentru el.

Prodan e convinsă că cehii vor accepta acum una dintre ofertele venite pentru român: „El a avut foarte multe oferte şi în perioada trecută, doar că preţurile nu au fost cele dorite. Dar eu cred că el acum va pleca”, a declarat Anamaria Prodan.

ADVERTISING

Slavia l-a cumpărat pe român acum doi ani pentru suma de 4 milioane de euro de la Al Ahli.

„Fotbalul românesc trece printr-o perioadă grea şi va ajunge cumva, mai ales cu pandemia, mai jos. Nimeni nu mai plăteşte pentru jucătorii români mulţi bani. Nu avem infrastructură, sunt multe lucruri care te dau jos de pe piedestal înainte să te urci. Eu continui, am agenţia mea, am partenerii mei şi ne-am unit cei mai buni agenţi din Europa în această perioadă. Tocmai, din acest motiv, am foarte mulţi jucători străini în portofoliu”, a mai punctat impresara din România.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Stanciu a avut evoluții apreciate în ultima vreme, atât la naționala antrenată de Mirel Rădoi, cât și la gruparea unde este campion al Cehiei, Slavia Praga.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!