Sorana Cîrstea a oferit o primă reacție de la Palermo: Ce spune despre condiții

Sorana Cîrstea a oferit o primă reacție de la Palermo: Ce spune despre condiții

Sorana Cîrstea va lua parte săptămâna viitoare la turneul de la Palermo.

Tenismena noastră se declară foarte fericită că poate juca din nou și este mulțumită de condițiile găsite la Palermo.

"Sunt foarte fericită să joc din nou. Felicitări WTA și turneului de la Palermo pentru că v-ați asigurat că suntem în siguranță si gata de start", a scris Sorana pe pagina ei de Twitter.

Sorana Cîrstea a fost promovată pe tabloul principal al turneului de la Palermo, după ce mai multe tenismene, inclusiv Simona Halep, au ales să nu mai participe la prima competiție organizată în circuitul WTA de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

ADVERTISING

Tot pe tabloul principal de la Palermo se vor afla și alte două tenismene din România, Irina Begu și Patricia Țig.

Gabriela Ruse și Laura Ioana Paar vor evolua în calificările de la simplu, în timp ce în proba de dublu le vom avea pe Raluca Olaru, Laura Ioana Paar, Andreea Mitu și Cristina Dinu.

Simona Halep era înscrisă inițial la Palermo, dar apoi a decis să se retragă, spunând că riscul de infectare este prea mare și că în aceste vremuri este periculos să călătorești.

În schimb, antrenorul Elenei Rybakina s-a plâns de condițiile de la Palermo

Stefano Vukov, antrenorul tenismenei ruse Elena Rybakina, este revoltat de condițiile întâlnite la turneul de la Palermo, primul care se va disputa în circuitul WTA de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta dezvăluie că tenismenle sunt testate în plină stradă! Totodată, hotelul în care sunt cazate jucătoarele și oficialii turneului este deschis și pentru alți turiști!

„Așadar, acesta este modul in care testezi jucătorii, pe străzile din Palermo, iar apoi te întrebi de ce ai deja o tenismenă depistată pozitiv. De asemenea, oameni care n-au nicio legătură cu turneul se plimbă prin hotelul oficial al turneului… O adevărată bataie de joc”, a scris Stefano Vukov pe rețelele de socializare.

Vezi și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇