Antrenorul Elenei Rybakina face dezvăluiri îngrijorătoare de la Palermo: "O adevărată bătaie de joc"

Antrenorul Elenei Rybakina face dezvăluiri îngrijorătoare de la Palermo: "O adevărată bătaie de joc"

Stefano Vukov, antrenorul tenismenei ruse Elena Rybakina, este revoltat de condițiile întâlnite la turneul de la Palermo, primul care se va disputa în circuitul WTA de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Acesta dezvăluie că tenismenle sunt testate în plină stradă! Totodată, hotelul în care sunt cazate jucătoarele și oficialii turneului este deschis și pentru alți turiști!

"Așadar, acesta este modul in care testezi jucătorii, pe străzile din Palermo, iar apoi te întrebi de ce ai deja o tenismenă depistată pozitiv. De asemenea, oameni care n-au nicio legătură cu turneul se plimbă prin hotelul oficial al turneului… O adevărată bataie de joc", a scris Stefano Vukov pe rețelele de socializare.

ADVERTISING

Dezvăluirile lui Vukov vin la scurt timp după ce cotidianul spaniol Marca a scris că riscul de infectare pentru jucătoare este destul de mare, în condițiile în care sportivele sunt cazate în același hotel cu turiști care nu au obligația să poarte masca de protecție! Și nici nu o poartă.

De asemenea, ele iau micul dejun la un loc cu ceilalți turiști din hotel.

Turneul de la Palermo, dotat cu premii în valoare totală de 225.500 de dolari, este programat să se desfășoare în perioada 3-9 august.

ADVERTISING

Simona Halep era înscrisă inițial la Palermo, dar apoi a decis să se retragă, spunând că riscul de infectare este prea mare și că în aceste vremuri este periculos să călătorești.

În schimb, la Palermo, România are două tenismene pe tabloul principal, Sorana Cîrstea și Irina Begu, și alte trei reprezentante în calificări, Patricia Țig, Gabriela Ruse și Laura Ioana Paar.

De asemenea, în proba de dublu vor participa patru românce, Raluca Olaru, Laura Ioana Paar, Andreea Mitu și Cristina Dinu.

Vezi și:

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!