Motivul real pentru care Simona Halep nu a mers la Palermo? Ce se întâmplă la turneul italian

Motivul real pentru care Simona Halep nu a mers la Palermo? Ce se întâmplă la turneul italian

Ochii fanilor tenisului sunt ațintiți în aceste zile către Palermo, unde va avea loc primul turneu din timpul pandemiei de coronavirus.

Veștile de la Palermo nu sunt însă tocmai bune, iar organizatorii par un pic depășiți de situație, conform unor dezvăluiri făcute de Marca.

Ziarul spaniol scrie că riscul de infectare pentru jucătoare este destul de mare, în condițiile în care sportivele sunt cazate în același hotel cu turiști care nu au obligația să poarte masca de protecție! Și nici nu o poartă.

De asemenea, ele iau micul dejun la un loc cu ceilalți turiști din hotel.

ADVERTISING

La sosirea pe aeroportul din Palermo, sportivele au fost așteptate de o mașină trimisă de organizatori și au primit gel dezinfectant și un termometru.

Ajunse la hotel, sportivele au fost testate de coronavirus și au avut interdicție de a ieși din hotel timp de 24 de ore, până la primirea rezultatelor.

În plus, sportivele nu pot merge când doresc la sala de forță și li s-a transmis că ar fi bine să nu iasă deloc din hotel.

"Trebuie să te programezi pentru a intra în sală de forță, nu există players lounge, e recomandat să stai doar la hotel și în bază, te testează din nou când ajungi acolo. Mariana Alves, superviser-ul, a scris că pe moment e OK, dar regulile se pot schimba de la zi la zi și evident că te duci pe barba ta", a dezvăluit Andreea Mitu pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

Simona Halep era înscrisă inițial la Palermo, dar apoi a decis să se retragă, spunând că riscul de infectare este prea mare și că în aceste vremuri este periculos să călătorești.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!