Singurii jucători remarcați după înfrângerea din Muntenegru: "S-au ridicat la un nivel bun"

Singurii jucători remarcați după înfrângerea din Muntenegru: "S-au ridicat la un nivel bun"

Ilie Dumitrescu a remarcat doi jucători din tabăra noastră după înfrângerea din Muntenegru.

Andrei Rațiu și Adrian Rus sunt singurii remarcați ai lui Ilie Dumitrescu.

În schimb, analistul Digi Sport aștepta mult mai multe de la Tănase, iar despre naționala României spune că suferă la capitolul forță și ritm de joc.

"Suferim la capitolul forță, la ritm de joc. Trebuie să luăm cei mai importanți jucători ai noștri. Tănase nu a reușit în niciun moment să creeze superioritate. Nici jucătorii din benzi nu au adus plusul. Fundașii lor laterali nu au pierdut niciun duel cu adversarul, fie că s-a chemat Ivan, fie că s-a chemat Mihăilă. Apoi a intrat Maxim, a pierdut de două ori mingea, a dispărut. Vorbim de greșeli personale. În prima repriză a fost un meci echilibrat, dar când recuperezi mingea, încerci să construiești de pe linia de fund și greșești…", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

ADVERTISING

"Sunt foarte greu de depășit în dueluri cei din Muntenegru. Noi am creat o singură dată superioritate în bandă cu Rațiu, care s-a ridicat la un nivel bun. Rațiu și Rus sunt singurii care s-au ridicat la un nivel bun. Adversarul ne-a depășit la toate capitolele", a mai declarat fostul internațional român.

Echipa națională de fotbal a României a pierdut meciul disputat sâmbătă seara cu reprezentativa Muntenegrului, scor 2-0, în prima etapă din Liga Națiunilor.

Mugosa (min.66) și Vukcevic (min.87) au marcat golurile întâlnirii de la Podgorica.

ADVERTISING

Următorul meci al "tricolorilor" va avea loc marți, tot în deplasare, cu Bosnia și Herțegovina.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇