"Sunt stupefiat, mai bine îți dai demisia" | Ce îi reproșează Cornel Dinu lui Edi Iordănescu, după înfrângerea cu Muntenegru

"Sunt stupefiat, mai bine îți dai demisia" | Ce îi reproșează Cornel Dinu lui Edi Iordănescu, după înfrângerea cu Muntenegru

Cornel Dinu consideră că vinovat principal pentru înfrângerea naționalei României din Muntenegru este selecționerul Edi Iordănescu.

„Procurorul” îi reproșează noului selecționer modul în care a ales echipa de start, precum și planul tactic.

Totodată, Dinu lansează acuzații dure și spune că Edi Iordănescu a fost pus în funcția de selecționer al României prin influența tatălui sau.

"E simplu, când joacă jnepenii cu brazii, câştigă brazii. Eu rămân stupefiat, nu-mi vine să cred. N-am crezut că se poate ajunge la aşa ceva la echipa naţională. Apărarea a fost dezastru, mijlocul n-a existat, atacul a jucat pentru ei. Să continui cu Chiricheş, să nu-ţi dai seama că… De fapt noi am jucat ca nişte iezi, după mentalitatea lui Edi. Joci de la început cu Octavian Popescu, care probabil e cel mai în formă jucător. Mitriţă a făcut doar o transformare către munţii care înconjoară Podgorica", a spus Cornel Dinu la Orange Sport.

ADVERTISING

"Nu poţi să te iei la bătaie cu nişte oameni care sunt recunoscuţi ca unii dintre cei mai puternici din lume. Şi ca înălţime. Dacă tu spui că, ceea ce le-ai cerut jucătorilor, nu au respectat în teren, mai bine îţi dai demisia. Vinovaţii nu sunt ei, eşti tu, pentru că trebuia să le ceri ceea ce ştiau să facă. Muntenegru e o echipă de berbeci. Nu te iei la bătaie tu, o mică pietricică, cu stânca. Încerci să treci pe lângă ea. Meciul a fost gândit total greşit. Criteriile după care el a fost numit nu ţin de fotbal, ci de anumite gusturi politice, influenţă familială", a mai spus Dinu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa națională de fotbal a României a pierdut meciul disputat sâmbătă seara cu reprezentativa Muntenegrului, scor 2-0, în prima etapă din Liga Națiunilor.

Mugosa (min.66) și Vukcevic (min.87) au marcat golurile întâlnirii de la Podgorica.

Următorul meci al "tricolorilor" va avea loc marți, tot în deplasare, cu Bosnia și Herțegovina.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇