Simona Halep vine cu vești despre problemele medicale pe care le are

Simona Halep vine cu vești despre problemele medicale pe care le are

Simona Halep a oferit vești despre problemele medicale pe care le are înaintea turneului de la Miami.

Sportiva noastră a afirmat că a avut dureri, dar că va juca în turneul de la Miami și că este încrezătoare.

”Abia am ajuns, am susținut un prim antrenament normal, după ce ieri am bătut puțin mingea din cauza unor dureri. La Indian Wells a fost un turneu extraordinar, care mi-a dat încredere, mi-am demonstrat că încă pot să joc tenis la un nivel destul de înalt.

Mi-a părut rău pentru meciul pe care l-am pierdut (n.r. - cu Iga Swiatek), pentru că am fost foarte aproape, dar a fost o experiență frumoasă și vin la Miami cu încredere că pot să mai joc tenis bun”, a spus Halep, conform Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Simona a vorbit și despre următoarea adversară, Daria Saville.

"A jucat bine la Indian Wells, a jucat bine și aici în primul tur, m-am uitat un pic. Va fi un meci destul de greu, pentru că va fi primul din turneu pentru mine și mereu se întâmplă așa. Dar am încredere în mine, sunt pregătită și aștept să dau tot ce am mai bun", a declarat Simona Halep.

Simona Halep și Daria Saville s-au mai întâlnit de patru ori până acum, dar ultima oară în 2016. Tenismena noastră conduce cu 3-1 la disputele directe:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

2015, Indian Wells: 2-6, 6-1, 6-2 pentru Simona;
2016, Roma: 6-3, 4-6, 6-3 pentru Daria;
2016, Rogers Cup: 6-2, 6-3 pentru Simona;
2016, Cincinnati: 6-1, 6-2 pentru Simona.

Daria Saville, fostă Gavrilova, s-a aflat în 2017 pe locul 20 în ierarhia WTA. În ultimii ani însă a avut mai multe probleme medicale și a ieșit din lumina reflectoarelor.

Meciul dintre Simona Halep și Daria Saville, ajunsă în optimi săptămâna trecută la Indian Wells, va avea loc la o dată care va fi anunțată ulterior de organizatori.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!