Simona Halep va înfrunta cele mai bune tenismene ale lumii într-un turneu care va avea loc în această lună

Simona Halep va înfrunta cele mai bune tenismene ale lumii într-un turneu care va avea loc în această lună

Simona Halep va lua parte la un turneu demonstrativ la sfârșitul acestei luni.

Anunțul a fost făcut de directorul Australian Open, Craig Tiley, care a dezvăluit, totodată, că jucătoarea noastră va petrece perioada de carantină de dinaintea Grand Șlam-ului de la Antipozi la Adelaide, nu Melbourne.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Am contactat guvernul Australiei de Sud în legătură cu posibilitatea să carantinăm cel puțin 50 de persoane. Dar nu ar avea niciun interes să o facă, pentru că nu există niciun beneficiu pentru a pune întreaga comunitate în pericol”, a explicat Tiley într-o intervenție la Tennis Channel.

„Dar ar fi un beneficiu dacă ar exista un turneu demonstrativ înainte de Melbourne. Așa că am ales cei mai buni 3 tenismeni din circuitul ATP și cele mai bune 3 tenimsneme din circuitul WTA pentru a juca un turneu demonstrativ pe 29 și 30 ianuarie”, a completat Tiley.

În consecință, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem, respectiv Ashleigh Barty, Simona Halep și Naomi Osaka se vor înfrunta la Adelaide la sfârșitul acestei luni.

Nu se știe deocamdată ce format va avea acest turneu demonstrativ de la Adelaide.

„Condițiile carantinei vor fi aceleași. Vor sta în hoteluri diferite și vor călători direct la Adelaide”, a punctat directorul Australian Open.

Australian Open 2021 se va desfășura în perioada 8-21 februarie.

Tenismenii vor ajunge în Australia la jumătatea acestei luni, urmând a sta în carantină timp de 14 zile.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.