Simona Halep la Praga: Televizare, adversare și ultimele informații

Simona Halep la Praga: Televizare, adversare și ultimele informații

Simona Halep revine în această săptămână pe teren după o pauză de aproape jumătate de an. SpotMedia.ro vă prezintă tot ce trebuie să stiți despre evoluția pe care o va avea Simona Halep la Praga.

Când va juca Simona Halep la Praga?

Primul meci pe care trebuia să îl dispute Simona Halep la Praga era în proba de dublu. Sportiva noastră trebuia să facă pereche cu Barbora Strycova luni, după ora 16:30, contra perechii Anastasya Pavlyuchenkova / Veronika Kudermetova, dar meciul s-a amânat din cauza ploii.

În proba de simplu, Simona Halep va evolua marți în primul tur, cu Polona Hercog, ocupanta locului 45 în clasamentul WTA. Confruntarea va avea loc marți, de la ora 14:00. Meciurile jucate de Simona Halep la Praga vor fi transmise în direct de SpotMedia.ro.

Pentru Simona, acesta va fi al patrulea meci cu Polona Hercog. Scorul întâlnirilor precedente este 2-1 pentru Simona. Sportiva noastră a pierdut meciul din 2009, dar le-a câștigat pe cele două disputate în 2019.

ADVERTISING
  • 2009 Sofia: Simona Halep vs Polona Hercog 6-7 (3), 6-1, 2-6
  • 2019 Miami: Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 7-6 (1), 6-2
  • 2019 Eastbourne: Simona Halep vs Polona Hercog 6-1, 4-6, 6-3

"Îmi aduc aminte că am avut mereu meciuri dificile cu Polona Hercog. Are un serviciu puternic și va trebui să fiu atentă. Va fi dificil cu siguranță. Îmi aduc aminte că a fost tare greu la Miami", a afirmat Simona Halep în emisiunea Așii Tenisului de la postul Digi Sport.

Polona Hercog vs. Simona Halep | 2019 Miami Open Third Round | WTA Highlights

Ce adversare va mai avea Simona Halep la Praga?

Dacă va ajunge în turul 2, Simona va da peste învingătoarea dintre Patricia Tig și Barbora Krejcikova.

Dacă se va califica în sferturile de finală, Simona vă jucă împotriva uneia dintre Anastasia Pavlyuchenkova, Arantxa Rus, Dayana Yamstremska sau Irina Begu.

În fine, în semifinale, în caleaa Simonei Haelp ar putea ajunge Laura Siegemund, Barbora Strycova, Eugenie Bouchard sau Veronika Kudermetova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cine televizează meciurile Simonei Halep de la Praga?

Partidele Simonei Halep de la Praga sunt televizate în țara noastră de postul Digi Sport 2.

Meciurile pot fi urmărite și în format LIVE TEXT pe SpotMedia.ro.

Ce cote la pariuri are Simona Halep la Praga?

Simona Halep este principala favorită la câștigarea turneului de la Praga. Cota ei este de 2.80. Pe locul doi este Petra Martic, cu o cotă de 6.00, în timp ce Elise Mertens și Dayana Yamstremska au șansa a treia, ambele având cota 10.00.

Dintre celelalte jucătoare din România participante la turneu, Irina Begu are cota 60.00, Patricia Tig are cota 75.00, iar Ana Bogdan are cota 80.00.

Ce a făcut Simona Halep în 2020?

În acest an, Simona Halep a participat doar la trei turnee. La primul turneu din 2020, la Adelaide, Simona Halep a fost învinsă în sferturile de finală de Aryna Sablenka, scor 6-4, 6-2.

ADVERTISING

Apoi, la Australian Open, Simona a pierdut dramatic în fața Garbinei Muguruza, scor 7-6 (8), 7-5).

În fine, ultimul turneu al Simonei din acest an a fost cel de la Dubai, câștigat de Simona Halep după o finală cu Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Ultimul trofeu câștigat înainte să o vedem pe Simona Halep la Praga (Foto: Dubai Duty Free)
Ultimul trofeu câștigat înainte să o vedem pe Simona Halep la Praga (Foto: Dubai Duty Free)

Ce declarații a făcut Simona Halep la Praga

Înaintea turneului, Simona Halep a participat la conferință de presă oficială, unde a vorbit despre planurile sale.

„Am avut o pauză de 2 luni în timpul carantinei, am stat doar acasă. A fost greu fără tenis și ciudat, dar am avut timp să mă relaxez, să iau o pauză. Au fost 10 ani plini de turnee și a fost o pauză bună deși dificilă. M-am antrenat din greu apoi. Nu am călătorit deloc. Este prima dată din februarie. Totul este controlat aici și mă simt în siguranță.

Mă simt pregătită și sunt nerăbdătoare să simt din nou acele emoții de la un meci. Ca nivel al jocului nu știu cum sunt, voi spune după primul meci. La antrenamente mă simt bine, mă simt pregătită să reîncep, dar e dificil la un meci oficial”, a afirmat Simona la conferința de presă.

Cât privește obiectivul din turneul de la Praga, Simona a menționat că nu are unul stabilit, ci vrea doar să redescopere tenisul și să câștige cât mai multe meciuri.

„Obiectivul este să câștig meciuri. Știu că va fi dificil pentru că nu am ritm, dar cu răbdare voi fi capabilă să revin la nivelul meu. Sunt fericită să simt din nou turneele”, a completat Simona.

Cum arată top 10 WTA

  1. Ashleigh Barty 8.717 puncte
  2. Simona Halep 6.076
  3. Karolina Pliskova 5.205
  4. Sofia Kenin 4.590
  5. Elina Svitolina 4.580
  6. Bianca Andreescu 4.555
  7. Kiki Bertens 4.335
  8. Belinda Bencic 4.010
  9. Serena Williams 3.915
  10. Naomi Osaka 3.625
Simona Halep vs. Elena Rybakina | 2020 Dubai Final | WTA Highlights

Ce urmează pentru Simona Halep după turneul de la Praga?

În acest moment, următorul turneu la care Simona Halep este înscrisă este US Open, care va începe pe 31 august. Totuși, sunt șanse foarte mari ca Simona să se retragă.

"Voi lua o decizie după turneul de la Praga. Nu știu încă ce voi face. Este o problemă faptul că nu avem zbor direct. Trebuie să fiu ok mental să particip, să nu fiu stresată", a afirmat Simona Halep.

Cel mai probabil însă, Simona va participa direct la turneul de la Roma, programat între 20 și 26 septembrie.

Apoi, ultimul turneu din acest an la care Simona va participa este Roland Garros, între 27 septembrie și 10 octombrie.

„Este dificil să am un obiectiv, important este să fiu sănătoasă. În acest moment sănătatea este pe primul loc pentru mine”, a declarat Simona Halep pentru SpotMedia.ro.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!