Simona Halep nu o sperie pe Beatriz Haddad Maia înaintea finalei de la Toronto: Mi-am propus să o înving din nou

Simona Halep nu o sperie pe Beatriz Haddad Maia înaintea finalei de la Toronto: Mi-am propus să o înving din nou

Simona Halep și Beatriz Haddad Maia se vor duela duminică seara în finala WTA de la Toronto, un turneu Masters de tip 1000 de puncte, într-o întâlnire care se anunță una pe cinste.

Jocul va avea loc de la ora locală în România 20.30, urmând să fie LIVE text pe SpotMedia.ro.

Înainte de startul partidei, Haddad Maia, Brazilia, 24 WTA, a lansat câteva declarații foarte curajoase. Sportiva sud-americană promite că va da totul și că vrea să o învingă din nou pe Halep, așa cum s-a întâmplat și în luna iunie la Birmingham, pe iarbă.

"Simona este o jucătoare foarte competitivă. Pentru mine, ea este una dintre cele mai competitive jucătoare din circuit. Am jucat una împotriva celeilalte de curând la Birmingham și am câștigat acel meci, dar am pierdut la Australian Open. Am pierdut și în 2017. Ea este o mare o campioană. Este o persoană care muncește foarte mult, dar asta nu mă va opri din a încerca să o înving iar. Asta mi-am propus. Știu că va fi o bătălie foarte grea. Dar, da, mă voi bucura de ea. Voi da totul pe teren. Voi încerca să joc agresiv. Am învățat multe în meciul din semifinale, pentru că în momentele în care nu am fost prea agresivă, Karolina a jucat mai bine decât mine. Vreau să îmbunătățesc mai multe lucruri până la ora finalei. Așa că, da, voi încerca să mă bucur și să joc punct cu punct", a declarat după jocul câștigat în semifinale cu Pliskova, scor 6-4, 7-6, Haddad Maia.

ADVERTISING

Miză financiară uriașă în finala WTA de la Toronto pentru Simona Halep

Simona Halep conduce la scorul general cu 2-1 la întâlnirile directe cu Haddad Maia, două dintre jocuri având loc chiar în acest an.

Dacă va triumfa la Rogers Cup, pentru a treia oară în carieră, Simona ar ajunge pe locul 6 WTA!

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!