Miză financiară uriașă în finala WTA de la Toronto pentru Simona Halep

Miză financiară uriașă în finala WTA de la Toronto pentru Simona Halep

Finala WTA Masters 1000 de la Toronto are o miză însemnată pentru Simona Halep atât în plan financiar, cât și în ceea ce privește viitorul loc pe care îl va ocupa de luni în clasamentul mondial.

Sportiva româncă de 30 de ani se va duela duminică de la 20.30 cu Beatriz Haddad Maia la Toronto în a 18-a sa finală de Masters 1000 din carieră, meci LIVE pe SpotMedia.ro și televizat pe DigiSport.

Ea poate cuceri al treilea Rogers Cup din palmares, ceea ce ar propulsa-o de luni până pe locul 6 în lume, după ce a început acest turneu pe 15.

ADVERTISING

În plus, financiar vorbind, câștigătoarea turneului pleacă acasă cu suma de 439.700 de dolari. De asemenea, cea care va triumfa în finală se va alege și cu 900 de puncte în clasamentul WTA.

Este a doua finală la Toronto pentru Halep, care a pierdut în 2015 la Bencici, dar a triumfat tot la Rogers Cup, dar în Montreal, de două ori, în 2016 și 2018.

În meciurile directe, constănțeanca are 2-1 la general cu Haddad, cea care a învins-o ultima dată la Birmingham, pe iarbă, în iunie 2022.

ADVERTISING

Despre jocurile celor două din semifinale, trebuie spus că Halep a trecut greu de Pegula, 2-6, 6-3, 6-4, în timp ce brazilianca a dispus de Pliskova, scor 6-4, 7-6.

Performanță impresionantă atinsă de Simona Halep, după finala bifată la Mastersul de la Toronto

Iar în ceea ce privește cotele book-makerilor, Halep e favorită certă, având o cotă ce variază între 1.54 și 1.60 la 1, în timp ce Haddad Maia are o cotă ce variază între 2.37 și 2.60.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!