Simona Halep dezvăluie ce le-a spus avocaților după ce a aflat decizia TAS: "Am plâns"

Simona Halep dezvăluie ce le-a spus avocaților după ce a aflat decizia TAS: "Am plâns"

Simona Halep (32 de ani) a dezvăluit ce le-a spus avocaților săi după ce a aflat verdictul favorabil dictat de TAS în cazul său de dopaj, după apelul pe care l-a formulat la tribunalul elvețian în urma suspendării de 4 ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions.

Într-un interviu acordat WTA Insider, Simona Halep a dezvăluit cuvintele pe care le-a spus avocaților săi după ce a aflat că TAS i-a redus suspendarea la 9 luni și că va putea reveni pe teren. Sportiva noastră a jucat primul meci după decizia TAS, î primul tur la Miami Open, unde a fost învinsă de Paula Badosa.

ADVERTISING

"Vorbeam cu avocații mei și zâmbeam. Le-am spus 'Băieți, decizia este corectă'. Eram atât de fericită, am plâns după ce am terminat apelul cu ei. M-am bucurat pentru că adevărul a ieșit la ivelaă și decizia luată a fost corectă.

S-au terminat 18 luni de stres, acum pot juca din nou tenis. Cel mai greu a fost că nu a putut nici măcar să mă uit la un meci de tenis", a declarat Simona Halep, conform sursei citate.

Presa din Franța anunță că următorul wildcard pe care Simona Halep l-ar putea primi este la turneul WTA 250 de la Rouen, competiție care se desfășoară în perioada 13-21 aprilie 2024.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!