Prima concluzie trasă de noul antrenor al Simonei Halep în privința sportivei noastre: "M-a impresionat"

Prima concluzie trasă de noul antrenor al Simonei Halep în privința sportivei noastre: "M-a impresionat"

Simona Halep (32 de ani) a revenit în circuit WTA în primul tur la Miami Open, când a fost învinsă de Paula Badosa în trei seturi, într-un meci în care a condus cu 6-1 și 1-0.

Noul antrenor al Simonei Halep, spaniolul Carlos Martinez, a tras o primă concluzie despre Simona Halep după ce a văzut-o la lucru contra Paulei Badosa, după 18 luni de absență.

Martinez a spus că a fost impresionat de nivelul arătat de Simona Halep, în ciuda faptului că îi lipsește ritmul. El a remarcat, însă că pe finalul meciului sportiva noastră a rămas fără combustibil.

ADVERTISING

"Am urmărit întregul ei meci și am fost impresionat deoarece n-a avut timp să se pregătească. Nivelul pe care l-a arătat a fost foarte bun, are același pedigree de campioană. A jucat foarte bine, dar n-a avut foarte mult combustibil, deoarece n-a putut lucru la jocul ei în ultimele săptămâni. De aceea era foarte obosită. A fost un început bun pentru ea pe teren, fericită și bucurându-se de procesul revenirii", a declarat Carlos Martinez, potrivit ubitennis.net.

Simona Halep a primit un wildcard la Miami Open, dar a fost învinsă de Paula Badosa în primul tur la turneul din Statele United, 6-1, 4-6, 3-6.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!